Jaaroverzicht Onuitstaanbaar.nl: 12 zeer belangrijke hoogtepunten

Natuurlijk is het schier onmogelijk een selectie te maken uit al die fantastische stukken die op dit zeer gezaghebbende weblog verschijnen, maar ik doe toch een poging een jaaroverzicht te maken van allerlei onuitstaanbare zaken en mensen. Geniet maar lekker! En voor straks: een gelukkig nieuwjaar, met zo min mogelijk Humberto Tan op de buis!

Januari

In januari schreef mijn confrère Pat op dit weblog een standaardstuk over Frits Barend, die andere nagel aan onze doodskist. Voor eens en altijd wordt duidelijk waarom hij een lul is, of zoals Pat het zo mooi omschrijft: een luizig mannetje. Lees het hier.

Februari

In februari vonden de Winterspelen plaats in Vancouver, Canada. Uiteraard een bron van ergernis (zoals bijna alles dat wel is), en dat begon al bij de openingsceremonie. Lees maar.

Maart

In Maart had ik opeens door dat er in kookprogramma’s verschrikkelijke uitdrukkingen worden gebruikt, die eigenlijk heel gek zijn. Zoals ‘Alsof er een engeltje op je tong piest’. Bent u benieuwd hoe dat precies zit? Lees het.

April

In April fietste er opeens iemand heel hard door mijn straat terwijl hij een loempia at. Knettergek natuurlijk. Fietsen en loempia’s eten gaan niet samen. Daar leest u hier meer over.

Mei

In mei was de campagne voor de verkiezingen in volle gang. Het viel me op hoe infantiel partijmensen mee zitten te klappen als hun lijsttrekker ook maar een scheet laat. Lees hier meer over de zogenaamde debatklappers.

Juni

Op het WK zou de meest verschrikkelijke commentator aller tijden afscheid nemen. Op zich mooi, ware het niet dat ik die penis nu ook nog wel eens hoor over iets deksels. Het gaat natuurlijk over Evert ten Napel. Lees wat ik nog meer van hem vind.

Juli

In Juli maakt ik kennis met het allergekste ooit, denk ik: sightjogging. Ja, dat is rennen langs bezienswaardigheden. Hier leg ik er meer over uit.

Augustus

In Augustus viel de Anne Frankboom om. Niet bepaald een verrassing, het ding was door en door verrot. Een waar mediapandemonium volgde. Daar had ik natuurlijk weer een mening over. Lees ‘em hier.

September

In september werd het herfst. Dat is natuurlijk niet zo’n verrassing, maar het is wel een ontzettend onuitstaanbaar seizoen. Met al die gekleurde blaadjes enzo. Nog meer zwaarwegende argumenten waarom de herfst niks is, en hoe Dries Roelvink daar mee te maken heeft, leest u hier.

Oktober

In Oktober beheerste Bram Moszkowicz het nieuws. Hij verdedigde Geert Wilders. Dat is een politicus. Moszkowicz deed mij vooral beseffen dat, wanneer ik een kabouter was geweest, ik zou gaan golfsurfen in zijn haar. Lees verder.

November

De maand november stond in het teken van de PVV. De partijgenoten van Geert Wilders, die politicus, bleken niet geheel verrassend volstrekte halve garen te zijn. Vooral de penis van Eric Lucassen deed veel stof opwaaien en urine in de brievenbus belanden. Confrère ThijsBauke schreef erover.

December

In december schreef ik eindelijk over de mens die me al het hele jaar lang het meeste ergert: de …mens. En op de puntjes kunt u dan zelf alles, en dan bedoel ik dus echt alles, invullen. U bent bijvoorbeeld een jaaroverzichtenmens. Lees wat voor …mensen er nog meer zijn.

Zo. Nu is het jaar weer om. Maar in 2011 gaan we gewoon weer verder met vertellen wat er allemaal onuitstaanbaar is en ons verwondert. Feit is dat er altijd inspiratie zal zijn; de wereld is immers gek. En dat is mooi, maar tegelijkertijd onuitstaanbaar.

Een goed voornemen is om ons te volgen op Twitter!

6 reacties op “Jaaroverzicht Onuitstaanbaar.nl: 12 zeer belangrijke hoogtepunten”