Herbert en Maarten in de reprise

Vorig jaar liet ik het illustere commentaarduo van de NOS in Frankrijk, Herbert en Maarten, in vier etappes allerlei avonturen beleven. Alhoewel Michael Boogerd ze deze jaargang bijstaat, is er maar weinig veranderd. Nog steeds laat hun deskundigheid ernstig te wensen over, vindt Maarten alles ongelofelijk en lult Herbert de oren van je kop over kasteeltjes. En dat gebeurt niet alleen tijdens de wieleruitzendingen..

Herbert en Maarten gaan benzine tanken

Maarten: ‘Herbert, kijk nou jongen, die benzinemeter zit daar achterstevoren in het dashbord om de versnellingspook te vragen! Jongens toch. Dat heb ik nog nooit gezien, zo’n metertje die zich daar als een bang visje in een aquarium met een hele grote kreeft erin achter het plastic van het dashboard verschuilt. Ongekend!’ Klik hier om te lezen hoe dit afloopt.

Herbert en Maarten gaan naar de bakker

Maarten: ‘Herbert jongen, mijn maag zit te brullen alsof ik een brommer heb ingeslikt, dit is echt ongehoord. Ik moet nu wat eten, of ik hang straks als een slap washandje aan de lijn te wapperen…Ik loop hier echt als een bleke aal in de rondte.’ Klik hier om erachter te komen of Herbert ook wel een broodje lust.

Herbert en Maarten krijgen autopech 

Maarten: ‘Herbert jongen, die auto van ons pruttelt alsof hij door een staafmixer is gehaald en jij zit met vier handen aan de handrem te snokken. Dit gaat niet goed. Ik zit helemaal met het kontje open in die auto van ons. Ongekend.’ Klik hier om te lezen hoe het de auto van Maarten en Herbert vergaat.

Herbert en Maarten bij de hoeren

Maarten: ‘Herbert jongen, mijn paddenstoel staat zo in de brand dat ik hier met verschroeide schoenveters rondloop. Daar moet binnen nu en niet al te lange tijd flink aan gesnokt worden. M’n ballen zitten binnenstebuiten in m’n broek. Dit kan echt niet meer!’ Klik hoer om te lezen hoe het ze vergaat bij de hieren.

Volg ons Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Één reactie op “Herbert en Maarten in de reprise”