Humberto is een baken

Het moge u inmiddels duidelijk zijn geworden. Humberto Tan is een ontzettende lul. Dit vond ik vroeger niet zo mooi allemaal, onuitstaanbaar zelfs. Tegenwoordig denk ik er iets ander over. De wereld draait door, het hele land ligt al 3 weken op zijn gat want koning winter regeert (let wel, de eerste schaatstocht vindt vandaag pas plaats). Patricia Paay trekt de broek nog eens uit. En Ali B is vast panellid bij “zo moeder, zo puberdochter”. Maar Humberto Tan blijft een enorme lul. Hij is hiermee de meest constante factor op de Nederlands televisie. Vaster dan Mart Smeets. Van oudsher strijders uit hetzelfde kamp, die der narcisten’. Mart toonde zich in het interview met Lance Armstrong zowaar nederig.  Liet hem uitspreken zelfs. Je moet er even de Lance’s, Bono’s en Obama’s voor van stal halen maar dan weet ook plots Mart hoe een interview verloopt. Je stelt een vraag, je krijgt een antwoord.

Tenzij de geïnterviewde Andre Ooijer is. Dan volgt er een scheldkarbonade in plaats van een antwoord. Beter is het ook voor een journalist om een interview met André Ooijer te beginnen met hem in zijn gezicht te spugen. Wat je ook doet of zegt, je hebt het toch verbruid, je krijgt de volle laag. Dan maar liever er ook om gevraagd hebben. Nu ik er kort over nadenk, het zou mooi zijn als Humberto Tan Andre Ooijer zou interviewen. Penis TV.

Het is heerlijk om alles in perspectief te kunnen plaatsen middels het instrument Humberto Tan.

Vrouw loopt hersenletsel op als gevolg van tasjesroof maar Humberto blijft een enorme lul. Nigeriaan steekt zijn z(a)akje in de hens maar Humberto blijft een lul. Wolter Kroes is niet tevreden over zijn imago maar Humberto blijft een enorme lul.

Om kort te gaan, Humberto is een enorme lul en zal dit tot in lengte van dagen wel blijven ook. Onuitstaanbaar maar wel geruststellend.

 http://www.hpdetijd.nl/archive/2009-05-14/humberto-tan-infantiliseert-publiek

15 reacties op “Humberto is een baken”