Het Grote Jaaroverzicht der Onuitstaanbare en Verwonderende Zaken

Een jaar lang ergeren en verbazen levert het volgende jaaroverzicht op, als je iedere maand naar één artikeltje linkt. Overigens ontbreekt een stukje over het échte dieptepunt van dit jaar: Humberto Tan die een werkdagelijkse talkshow krijgt.

Januari

Het jaar begon met een schitterende uitzending van het behoorlijk onderschate tv-programma Vis TV. Marco en Ed, de presentatoren, moesten een barbeel vangen. Geen makkelijk klusje, zo bleek.

Februari

De Harlem Shake was een hype in het begin van het jaar. Dat was op den duur verschrikkelijk, omdat allerlei vrouwen met een pittig kapsel zich er ook mee gingen bemoeien. Lees hier hoe dat precies zat.

Maart

Dit was ook het jaar van Obese: dikkerds die weer dun wilden worden met hulp van een overstaanbare Joegoslaaf die heel erg op Khalid Boulahrouz lijkt. Hier een stukje over Miranda.

April

Al die Kroningsellende, culminerend in dat verschrikkelijke lied, begon met het delen van een droom met de Koning. Wat je krijgt als je een heel gek droomt voor de Koning: deze droom.

Mei

In een boemeltreintje zitten met acht corpsstudentes en een tas. Kan het erger? NEEEEEEEE!

Juni

De maand van de Hollandse Nieuwe, die dit jaar werd aangeboden door een heuse haringclown. Kijkt u maar even.

Juli

Dit was de maand waarin ik erachter kwam dat de zeekomkommer geen vrucht is die onderwater groeit, maar een heel eng diertje. Zeekomkommertijd dus!

Augustus

Niet actueel, maar er kan nooit genoeg over geschreven woorden: het afscheid van San Marco, in zijn prachtige suèdejasje. Lees hier hoe het echt zat.

September

Misschien wel de allergrootste ergernis ooit in de geschiedenis van de pinnende mens: de pinners die niet opschieten. Wat spoken ze uit en wat doe je eraan. Hier de oplossing.

Oktober

Blijkbaar was het een behoorlijk ergerlijk jaar. Hier de grootste broekkoopergernisen, op z’n jan Mulders.

November

In deze maand was er dankzij wim Kieft, een geit en een telefonerende Johan Derksen een prachtige voorbeschouwing te zien op RTL 7. Daar kun je dan weer over schrijven.

December 

We werden dit jaar geteisterd door een Zwartepietdiscussie, maar ook de Geertwildersdiscussie woedde dit jaar erger dan ooit.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.