Steelpannetjes waarvan de steel warm wordt

Ik heb een zwak voor steelpannetjes. Ik vind dat ze er lief uitzien. Dat komt voornamelijk door de steel; het onderscheidende kenmerk van de steelpan ten opzichte van andere pannen, zoals de braadpan, de dakpan, de zijspan en Japan. Wanneer ik dus zo’n pannetje op het fornuis zet en er – bijvoorbeeld – doperweten in doe ben ik diep ontroerd. Zo’n lief, klein pannetje met een steel eraan, wat wil je nog meer?

NOU, DAT JE GODVERDEGLOEIENDEGODVER NIET NAAR HET BRANDWONDENCENTRUM IN BEVERWIJK HOEFT ALS  DE DOPERWTEN KLAAR ZIJN EN JE HET PANNETJE BIJ DE STEEL VASTPAKT OM HET VAN HET FORNUIS TE HALEN!

Het enige wat steelpannetjesproducenten hoeven te doen is een pan te maken waarvan de steel niet warm wordt, en wat doen ze: ze maken uitgerekend een pannetje waarvan de steel na een tijdje een temperatuur bereikt waarbij die van de vulkaan waar Frodo z’n ringetje ingooit in het niet valt. Dat is ongelofelijk en onuitstaanbaar.

Steelpannetjesproducenten, steek die hete stelen van jullie pannetjes maar op een plek waar de zon niet schijnt!

Steelpannetje waarvan de steel warm wordt

Steelpannetjesbrandwond

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

39 reacties op “Steelpannetjes waarvan de steel warm wordt”