Bowlen met Anouk

Zondagavond, nieuws op teletekstpagina 101: Anouk blesseert zich tijdens bowlen. Er ging meteen van alles door me heen.

Eerst drong zich het beeld op van Anouk die met klittenband in de weer is. Van die malle clownschoenen aan haar voeten, het leek me niks voor Anouk. Maar goed, ze doet ook mee aan het songfestival, en dat leek me ook niks voor Anouk. Ze doet als lekker gek wijf precies waar ze zelf zin in heeft en zondagavond was dat blijkbaar een potje bowlen.

Een bowlingblessure, hoe zit dat?, was het volgende dat door me heen schoot. Ik las het bericht dat bij de kop op 101 hoorde en zag dat het bij Anouk om een beenblessure ging. Ze had een spier in haar bovenbeen verrekt.

Opeens werd het me duidelijk. Anouk had niet gewoon gebowld, zoals Tonny en Cobie op het personeelsuitje van de ETOS. Anouk had op z’n Anouks gebowld.

Ze was na de eerste worp achter haar bal aan de baan opgerend. De bal na tien meter in de goot, Anouk verder richting de kegels. Bij de kegels aangekomen had Anouk haar broek uitgetrokken en ten overstaan van de hele TROS-delegatie drie kegels in haar kut gestopt. Lekker gek. Maar een spierblessure in je bovenbeen is op die manier natuurlijk snel opgelopen.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

108 reacties op “Bowlen met Anouk”