Ervaringen met de Ahh Bra van Tel Sell

Eens in de zoveel tijd schrijf ik een stukje over een product van Tel Sell. In de regel zijn dit allemaal belachelijke producten, zoals een bolletje met water erin dat je hele huis schoonhoudt of een dildo en een buttplug die respectievelijk Tricky Dicky en Butt Buddy heten. Deze producten verdienen derhalve een belachelijk stukje van mijn hand. Dit overkwam ook de Ahh Bra. Kort gezegd is dat een BH voor wijven die zo dik zijn dat de boel alleen ondersteund kan worden middels een ding zo groot als een circustent.

Ik schreef in het stukje onder meer dat ik – een jongeman van 27 – slechts gekleed in een lila Ahh Bra de supermarkt bezoek, je ook twee koude blikjes cola kunt bewaren in de compartimenten waar normaal vrouwenborsten zitten, en dat je de Ahh Bra met de Yoshi Blade, weer een ander product van Tel Sell, gemakkelijk aan gort kunt snijden. Een hoop onzin dus, die op enigszins ironische wijze aan de kaak moet stellen dat ook Tel Sell maar een hoop onzin verkoopt.

Dat ironie een lastige stijlfiguur is, blijkt maar weer eens uit de reacties onder het stuk. Daar doen allerlei vrouwen hun ervaringen met de Ahh Bra uit de doeken. Alsof ik middels het stukje een praatgroep voor Ahh Bra gebruikers wilde starten. Dat wilde ik zeker niet. Sterker nog, ik wil helemaal niks weten van de ervaringen die vrouwen hebben met het achterlijke lapje stof dat de Ahh Bra heet.

Toch heeft het dus een aantal kutwijven behaagd hun mening over het kleinood onder het stukje met de buitenwereld te delen. Omdat sommige reacties vrij hilarisch zijn (sowieso is iedereen die serieus reageert onder een stuk waarin iemand zegt dat het heerlijk is als er twee koude blikjes cola tegen je tepels klotsen niet goed bij z’n hoofd), wil ik ze toch even met u delen:

Ene Sotje deelt enthousiast mee dat de Ahh Bra echt heerlijk zit; hij geeft voldoende steun voor “dagelijks gebruik”. Waarom dagelijks gebruik tussen aanhalingstekens staat, wordt niet helemaal duidelijk. Als kanttekening plaatst ze dat ze wel benieuwd is hoe lang haar Ahh Bra’s goed blijven. Sotje geeft ook nog een tip: trek onder een avondjurk een wat stevigere BH aan! Ze besluit haar betoog met de wens dat er wat meer kleurtjes op de markt komen.

Dan iemand die onder het pseudoniem (dat hopen we dan maar) Takkie reageert. Zij dacht ook proberen dat ding (ze dacht het zo, en ze formuleerde het ook exact op die manier). Nou, dat viel flink tegen, want met haar B-cupje hield ze echt geen borsten meer over. Het hele zaakje werd weggedrukt door de Ahh Bra. Met een truitje erover leek het echt nergens meer op. Takkie kan zich wel voorstellen dat het lekker zit als je wat zwaarder bent.

Een mooi bruggetje van Takkie, want daar is opeens Erica met maat XXXL. Zelf noemt ze dat vrij fors. Ok Erica, vrij fors it is. Zij wil, naast haar reusachtige maat, graag met ons delen dat ze de Ahh Bra niet via Tel Sell heeft gekocht, maar gewoon op de weekmarkt (schitterend woord, Frits, weekmarkt). Voor maar 15 euro. En hij zit zo heerlijk dat ze volgende week teruggaat om er nog een paar te halen.

Waar Perel haar Ahh Bra’s vandaan heeft, zegt ze niet, maar ze is wel enthousiast. Bovendien, moet ze dan maar de hele dag pijn hebben omdat haar vent normale BH’s zo leuk vindt staan, lijkt ze retorisch te vragen. Het is een vraag waar, naar gelang het geslacht van degene die hem beantwoordt, nogal verschillend over gedacht zal worden; variërend van een keiharde ja tot zo’n typsich zeurderige nee.

Hoe het ook zij, Perel had geen zin meer in striemen op haar rug, afzakkende BH-bandjes of juist knellende BH’s. Dus hoera voor dit lelijke ding het zit heerlijk, zoals Perel dat zo mooi zegt. Ze sluit nog af met de mededeling dat ze, als ze zich een avondje wil vermaken met de vent, voor de show wel een geiler BH’tje aantrekt. Perel had al eerder gemeld dat ze cupmaat 70E heeft.

Het einde van dit stukje; ik kan me voorstellen dat met name de mannelijke lezers op dit moment wel iets anders aan het hoofd hebben dan lezen.

Ik doelde niet op twitteren, maar dat kan natuurlijk ook; volg ons!

58 reacties op “Ervaringen met de Ahh Bra van Tel Sell”