Tel Sell: de Fresh Air Globe

Recent heb ik de zeven werksters die mijn riante villa elke week schoonmaakten hun congé moeten geven. Met pijn in het hart heb ik ze verteld dat hun plaats is ingenomen door een bolletje met water: de Fresh Air Globe. Dat was wel even slikken voor ze, maar toen ik ze uitlegde wat de Fresh Air Globe precies voor wonderapparaat was, konden ze er wel begrip voor opbrengen. Kom mee naar de volgende alinea, dan leg ik u ook alles uit over de Fresh Air Globe!

Zo, daar zijn we dan. In de tweede alinea. De alinea waarin ik u uitleg dat de Fresh Air Globe vieze lucht reinigt met de revolutionaire waterionische techniek. Eerst hebben ze het bij Tel Sell nog geprobeerd met een conventionele waterionische techniek, maar dat bleek totaal niet te werken. Na wat gehannes met een revolutionaire ionische techniek waarbij gebruik werd gemaakt van karnemelk, kwamen ze uiteindelijk toch weer terug bij de waterionie en zag de Fresh Air Globe alsnog het levenslicht. Gelukkkig, want het is een zegen voor de mensheid.

In plaats van de zeven werksters die de hele dag door je huis banjeren met hun stofzuigers, poetsdoeken, ragebollen, moppen en wat al dies meer zij, neem je nu gewoon overal je bolletje waterionische techniek mee naartoe en klaar is Kees. Het is een verademing. Op het toilet bijvoorbeeld. Zo’n werkster maakt toch de randjes onder toiletbril nooit helemaal schoon. Hoe anders is dat als je de Fresh Air Globe meeneemt naar een toiletbezoek. Na het poepen hoef je zelfs je reet niet meer af te vegen; je blijft gewoon drie minuten zitten en de Fresh Air Globe laat uw anus weer glimmen als nooit tevoren!

Binnen mum van tijd is de Fresh Air Globe je beste vriend en kun je niet meer zonder. Ik gebruik hem bijvoorbeeld nu ook al om mijn toekomst te voorspellen. Wat moet je nog bij zo’n waarzegster met een ordinaire glazen bol zonder revolutionaire techniek, als je ook lekker over een Fresh Air Globe kunt wrijven?

Of wat te denken van de afwas. U gebruikt daar waarschijnlijk nog zo’n hopeloos ouderwetse afwasmachine voor? Ik niet. Dat in- en uitruimen, doodziek word je er toch van?! Ik kook een copieus negengangendiner, laat de resten gewoon op tafel staan, ga lekker op de bank liggen en de Fresh Air Globe doet de rest; de dag erna staat alles gewoon weer netjes en schoon in de kast. En hij heeft nog nooit een bord laten vallen.

Mocht u mij nou niet helemaal vertrouwen, dan wil ik u ook nog graag wijzen op de ervaringen van Maarten Stekelenburg met de Fresh Air Globe. Sinds hij de Fresh Air Globe meeneemt in z’n doel  en onder die eeuwige handdoek neerlegt, houdt hij zijn doel veel vaker schoon. En dat terwijl Ajax toch allerlei prutsers als Ooijer, Enoh en Atouba onder contract heeft staan. Als u nu nog niet overtuigd bent, dan gebeurt het nooit. Ik heb er genoeg van. Dankzij de Fresh Air Globe zelfs schoon genoeg; dit stukje is klaar.

Ik sluit het alleen nog even af met dezelfde wonderlijke zin waarmee ook Tel Sell het stukje over de Fresh Air Globe op haar website afsluit. Bestel ook de Healing Essences met sandalwood en tea tree geuren.

Is uw computertje schoon? Volg ons dan op Twitter!

En natuurlijk het reclamefilmpje, met Vlaamse stem deze keer:

11 reacties op “Tel Sell: de Fresh Air Globe”