Burgerlijke homo’s en lesbiennes

Laatst schuifelde ik op een zaterdagmiddag door de IKEA en zag ik twee mannen hand in hand naar een nieuwe wandkast staan te koekeloeren. Nou, dat vond ik dus echt niet kunnen! Die mannen waren namelijk naar alle waarschijnlijkheid homo’s, en die horen niet in de IKEA thuis. Laat het duidelijk zijn, ik gun homo’s best een kast. Sterker nog, als er één groep in de Nederlandse samenleving kasten nodig heeft, dan zijn het wel de homo’s. Maar geen kast van de IKEA, zeker niet als ze hem op zaterdagmiddag kopen.

Dat duidt op burgerlijk gedrag, en daar zijn de homo’s niet voor. Burgerlijk doen laten ze maar mooi aan kalende heteromannen van middelbare leeftijd over die door hun al even burgerlijke vrouw in een driekwartbroek worden gehesen op zaterdagochtend. Nog even hun snor kammen, het brilletje met die dikke zwarte pootjes op, en het is tijd voor een ‘gezellig’ middagje shoppen in de IKEA.

Homo’s horen niet zo te leven. Homo’s moeten lekker gek doen! Zo hebben we dat afgesproken: wij, de hetero’s, accepteren jullie, maar dan moeten jullie wel lekker gek doen. Anders is er niks meer aan. Een homo die niet minimaal één keer per jaar in z’n leren onderbroek een gek dansje uitvoert, zouden we z’n geaardheid af moeten nemen. Een beetje dezelfde aanpak die Geert Wilders voorstaat met criminele Marokkaanse-Nederlanders. Geert wil ze hun Nederlandse nationaliteit afpakken bij een misdrijf, ik wil homo’s hun geaardheid afpakken wanneer ik ze ook maar één keer in de IKEA zie.

Of  ruzie maken over wie de vuilnis buiten zet, dat wil ik homo’s ook niet zien doen. En als ze het dan toch doen, moet het op z’n minst een vuilniszak betreffen waar de liquide overblijfselen van een avondje gangbangen in te vinden zijn. Zo de sperma van de ene zak in de andere zak, en hem dan aan een nietsvermoedende vuilnisman meegeven. Met een stout knipoogje erbij. Dat is homogedrag.

Lesbiennes hoeven van mij niet met zakken sperma in de weer, dat zou nergens op slaan. Zij hoeven slechts bomen om te hakken, shag roken, hun haar kort laten wieken, meer bier zuipen dan ik, hun okselhaar laten groeien, een snor nemen, veel rochelen, enorme bovenbenen hebben, altijd een broek, en nooit een rokje dragen, om hun geaardheid te behouden.

Lukt dat allemaal een beetje, dan treffen de homo’s en lesbiennes in mij een zeer tolerante en ruimdenkende Nederlander. Lukt dat niet, dan zit er niks anders op dan te vertrekken uit dit schitterende land, dat altijd alle kansen heeft geboden aan de homoseksuele medemens. Maar ja, dan moet je er zelf wel wat van maken, en niet een beetje in de IKEA rond gaan lopen als homoseksueel!

Ik zou slechts een uitzondering kunnen maken voor de lesbiennes die van plan zijn met hun enorme bovenbenen of met een bijl in hun handen de deur van mijn huis in proberen te trappen/slaan. Zij mogen sowieso hun geaardheid behouden; wat ze ook voor atypisch gedrag vertonen. Met hen wil ik geen gedonder hebben. Mijn leven is mij lief.

15 reacties op “Burgerlijke homo’s en lesbiennes”