Wie is de Chef is weer bezig

Nu is het echt aan de gang. Het programma Wie is de Chef, waar op deze website al eerder aandacht is besteed, is weer eens bezig. Naast het feit dat het programma nu louter nog lijkt te bestaan uit toneelstukjes en niet-bestaande woorden (‘chefwaardig’, triage) zit er vanavond opeens iemand met zijn blote poten op tafel. De kokkin van de dag wrijft over zijn voeten (‘mijn hobby is tenenlezen’)  en zegt: ‘jij bent niet de chef’.
En dit alles was niet eens de aanleiding van dit korte stukje. Iedereen kreeg een aperitief, waarna iedereen achteraf voor de camera iets over dat aperitief moest zeggen. De reacties van drie mensen:”Lekker qua smaak””Iets teveel zoet met een bittertje””Iets teveel alcoholsmaak, niet helemaal mijn ding”
Godver!
En nu wil er ook nog iemand ‘een licht bruisend watertje’!

9 reacties op “Wie is de Chef is weer bezig”