Ooijer geblesseerd, olé olé.

Dit is het beste nieuws uit het kamp van het Nederlands elftal sinds weken. Het Nederlands elftal behoort sinds jaar en dag tot de favorieten bij eindtoernooien. Veel verder dan de favorietenrol komen we niet. Dit ligt niet zelden aan het gegeven dat het binnen de selectie van het Nederlands elftal lastig blijkt om de eenheid te bewaren. Dit komt, om maar eens kort door de bocht te gaan, door types als André Ooijer. Naast het feit dat hij een hufter is heeft hij heel wat op zijn kerfstok. Een bloemlezing:

-André Ooijer heeft het bed gedeeld met John Terry en werd daarbij betrapt door Wayne Bridge. Om de aandacht hiervan af te leiden heeft hij met een voorbinddildo Stephan Postma in de poeperd geprakt. Ik bedoel maar.

-André Ooijer is souffleur van Harm van Veldhoven.

-André Ooijer schopte Ewald Lienen op een dusdanige wijze dat zijn hele bovenbeen opengereten werd.

-André Ooijer bestuurde het vliegtuig dat de bommen op Nagasaki en Hiroshima liet vallen, de Enola Gay. (Zie foto, Ooijer derde van links)

-André Ooijer verdrinkt jonge katjes.

En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. U zult begrijpen dat het daarom goed nieuws is dat hij op de Balkan is opgedoken om met varkensplacenta’s in de weer te gaan. Hopelijk stelt hij zich ten opzichte van de plaatselijke bevolking net zo op als hij doorgaans placht te doen. Het zijn geduldige mensen daar die wel begrip hebben voor een Ooijer die ze met de neus omhoog, wattan, wattan toesnauwt. Op deze wijze komt het met ons WK wel goed.

6 reacties op “Ooijer geblesseerd, olé olé.”