Co de Rood in Nederland

Co de Rood is vanochtend teruggekomen van zijn vakantie in Tanzania, waar hij de grootschalige gnoemigratie eens van dichtbij wilde bekijken.

Bijna was Co de Rood niet vandaag teruggekeerd van zijn trip, maar pas morgen. ‘Vanwege een storm in Nederland was mijn vlucht uitgesteld. Gelukkig vertrokken we op den duur toch, waardoor ik nu dus terug ben. Daar ben ik wel blij om want ik heb mijn vrouw Hetty de Rood-Trip erg gemist. We hadden elkaar voor mijn reis ook al een tijd niet gezien, omdat zij toen in de Verenigde Staten zat om met een vriendin over de Route 66 van Chicago naar Los Angeles te rijden, vandaar.’

Co en Hetty zijn vanavond gewoon thuis. Hetty de Rood-Trip gaat erwtensoep maken en Co de Rood gaat daarna alle foto’s laten zien die hij van de gnoemigratie in de Serengeti heeft gemaakt. ‘Het zijn prachtige beesten’, aldus De Rood. Het is nog niet bekend wanneer Co de Rood en Hetty de Rood-Trip eens samen op vakantie gaan.

Co de Rood vlak voor vertrek naar Tanzania. Hij heeft z’n survivalhoedje al op.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.