Arie Boomsma heeft er zin in

Arie Boomsma staat aan het begin van iets waar Arie Boomsma een heel goed gevoel over heeft. Arie Boomsma heeft er zin in, al weet  Arie Boomsma nog niet precies waar hij zin in heeft. Dat vertelt Arie Boomsma in een interview met de Flair, waar ook fragmenten uit te lezen zijn op nu.nl.

De fragmenten uit het interview die op nu.nl te lezen zijn, gaan over de toekomst van Arie Boomsma en de nieuwe geliefde van Arie Boomsma.

Arie Boomsma zegt dat hij heel veel voldoening uit het werk van Arie Boomsma haalt, maar toch gelooft dat het grootste levensgeluk van Arie Boomsma ontstaat als Arie Boomsma dingen deelt met anderen. Arie Boomsma wil iemand kunnen aankijken en zeggen: Arie Boomsma is trots op je. Arie Boomsma vindt het fijn om jou blij te zien.

Arie Boomsma ziet nog geen visioen voor zich van een volle Volvo met drie kinderen van Arie Boomsma, op weg naar het vakantiehuisje van Arie Boomsma, maar het idee van een gezin lijkt Arie Boomsma wel heerlijk.

Arie Boomsma gelooft enorm in de positieve invloed van kinderen. Arie Boomsma vertelt dat de focus dan van Arie Boomsma naar iemand anders dan Arie Boomsma verschuift. En dat lijkt Arie Boomsma een goede ontwikkeling.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.