Een bijbaan die je op meerdere manieren iets laat bereiken

Twee uur heb ik zitten staren naar de flyer van McDonald’s. In die tijd had ik waarschijnlijk 57 Chicken McNuggets kunnen eten. Of 7 McMuffins – alhoewel alleen de aanblik van zo’n broodje me al zeven kleuren stront doet braken.

Maar ik staarde dus. En dacht na. Over twee zinnen op de flyer. Een bijbaan die je op meerdere manieren iets laat bereiken? En dan kleiner: Solliciteer online bij McDonald’s Groningen op www.mcgroningen.nl.

Hoezo op meerdere manieren iets laat bereiken? Ik kan al nauwelijks één manier bedenken waarop een bijbaan bij McDonald’s je überhaupt íets laat bereiken. Ik bedoel: je verdient een beetje geld – met de nadruk op beetje – maar daar is alles toch ook wel mee gezegd?

Toch is er volgens de flyer nog een manier waarop je iets bereikt met je bijbaan bij McDonald’s. Vette vingers? Ja, maar op daar nou een hele flyer over te maken. Veertig kilo overgewicht dan misschien, als je je tijdens de werkzaamheden van de bijbaan tonnetje rond eet aan hamburgers? Nee, daar schijnen ze nogal streng in te zijn. Een paar gratis hamburgers en je bent je bijbaan die je op meerdere maniereniets laat bereiken kwijt.

Dan blijft er alleen nog maar de ondenkbare variant over dat je door een paar van die vieze plakken half gesmolten cheddar aan elkaar te nieten een vliegend kaastapijt kunt maken en zo allerlei bestemmingen in Europa, of misschien zelfs wel daarbuiten, kunt bereiken.

Of zou het gewoon een zin zijn waar niet over is nagedacht. Echte denkers heb je immers toch niet nodig bij het hamburgers verkopen.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.  

2 reacties op “Een bijbaan die je op meerdere manieren iets laat bereiken”