Verrassingsarie

Afgelopen zaterdag werd ik dertig. Er was een surpriseparty voor mij georganiseerd waar ik van tevoren lucht van had gekregen. Er was ook een verrassingsarie op mijn surpriseparty, en daar wist ik nog niks van. Er zat geen geel kokertje met een klein vliegtuigje in ‘m verstopt, maar voor het overige was mijn verrassingsarie de mooiste verrassingsarie die je je kunt wensen. Zo’n verrassingsei had de veters van mijn verrassingsarie nog niet mogen strikken – gesteld dat verrassingseieren dat zouden kunnen.

U berijpt het; mijn verrassingsarie was Arie Ribbens, rasartiest en held. Hij kwam na een tijdje uit de keuken zetten van het café waar de surpriseparty was en zong dat hij van me hield. Hij kuste me op mijn hoofd en gaf me een knipoog. Hij zei dat mijn ouders elkaar in een seksclub hadden ontmoet.

Als Arie aangaf dat we moesten klappen, klapten we. Als Arie vond dat de handjes de lucht in moesten, gingen de handjes de lucht in. Ondertussen kneep hij ook nog in de tepel van een goede vriend van me.

Arie was, kortom, op 76-jarige leeftijd nog steeds in blakende vorm.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.