Lief is leuker

Zojuist vond ik bij het opruimen van mijn bureau een visitekaartje. Ik heb geen idee meer hoe het daar ooit verzeild is geraakt, maar waarschijnlijk was ik dronken toen ik het in mijn bezit kwam.  Of ik had een stukje voor dit zeer invloedrijke weblog in gedachten, dat kan natuurlijk ook. Waarschijnlijk beiden.

Het visitekaartje dat ik op mijn bureau vond, is gemaakt door Inge van der Vaart Smit, die naar eigen zeggen aan energietherapie en coaching doet. Er staat een paarse bloem op. En een slogan: ‘Lief is leuker’. Onder die slogan staat de url van een website die niet meer in gebruik is, maar gelukkig stuurt Inge ons op geheel eigen wijze door naar haar nieuwe site:

Welkom in mijn oude huis…het was een mooi huis, een prettig huis…maar ik wilde toch iets anders…. Dus ben ik gaan verhuizen..het werd tijd voor een kleur en nieuwe frisse energie!

Klik hier om direct naar mijn nieuwe plek te gaan, ik ontvang je daar met open armen!

“Wake up, and dream”

Inge

De toon is gezet.

En inderdaad, in haar nieuwe huis met kleurtjes blijkt Inge aan bodyreading te doen, omdat, zo schrijft ze, ze eigenlijk vanaf de allereerste healing die ze deed, merkte dat lichamen tegen haar praten, ook lichaamsdelen afzonderlijk.

Dat vraagt om meer uitleg.

Nou, het zit zo: een bodyreading bij Inge houdt in dat ze haar handen op je lichaam legt en luistert. Ze begint bij je voeten en gaat langs de ene kant naar je hoofd en weer naar beneden langs de andere kant. Zo simpel is het. Na drie sessies heeft ze alles verstaan wat je lichaam zegt.

Misschien ga ik wel bij haar langs, en kan Inge me dan na drie sessies vertellen hoe ik in vredesnaam ook alweer aan dat lief-is-leuker-visitekaartje van haar ben gekomen, omdat mijn alvleesklier dat net aan haar heeft verteld. En als ik er dan toch ben, koop ik ook gelijk even wat bloesemdruppels en edelsteenelixer bij Inge. Ik ben er net doorheen.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Het visitekaartje, vakkundig door mijn pratende vingers vastgehouden: 

2 reacties op “Lief is leuker”