Twee keer op het knopje van het voetgangersstoplicht drukken

Wie denkt dat ik me alleen erger aan Humberto Tan, Frits Barend, Albert Verlinde, Peter van der Vorst, Gordon, die dikke vent van 1Vandaag, Frénk van der Linden, Hans Liberg, tv-programma’s met meer dan drie Volendammers erin, Carlo Boszhard, Sjuul Paradijs, Peter Vandermeersch, die andere vervelende Belg die bij De Wereld Draait Door of Franse liedjes zit te zemelen, Ronald Waterreus, Jack van Gelder, Andries Knevel, Caroline Tensen, Frits Spits en Joep Schreuder komt bedrogen uit.

Ik erger me namelijk ook weleens aan mezelf.

Bijvoorbeeld als ik op het knopje van een voetgangersstoplicht druk, ik eventjes wacht, maar als het me te lang duurt nog een keer druk omdat het licht dan sneller op groen gaat. Dat slaat nergens op. Het licht gaat helemaal niet sneller op groen als je twee keer drukt. En toch doe ik het. Steeds weer. Zonder erbij na te denken. Hou daarmee op, stomme Zwoebe!

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

9 reacties op “Twee keer op het knopje van het voetgangersstoplicht drukken”