Brieven aan BN’ers – Beste Daphne Deckers,…

Eigenlijk ken ik je niet echt. Ik weet dat Marco Borsato je man is en je vroeger bordjes omdraaide bij het Rad van Fortuin. Ik weet dat ik je altijd verwar met Leontien Ruiters, omdat je ooit in een clip van Richard Krajicek speelde – Marco en Richard haal ik trouwens ook altijd door elkaar, waaardoor het nog veel verwarrender wordt. En ik weet dat Def Rhymz je lekker vindt met z’n tennisracker. Maar daar houdt het wel zo’n beetje mee op.

Toch wil ik je iets vragen, Daphne. Ik wil namelijk een nieuwe, state-of-the-art dakkapel op m’n huis laten zetten. Je begrijpt wel dat ik toen gelijk aan jou moest denken. Je kunt een aannemer vragen, die eerder een dakkapel in elkaar heeft gezet, maar eigenlijk wil ik gewoon dat jij zo’n geel helmpie op je hoofd zet en dat ding in elkaar timmert. Ik heb daar een heel goed gevoel bij.

O ja, nu ik je toch schrijf: ik heb ook een atoombom nodig, omdat ik van plan ben een wapenwedloop met Noord-Korea te beginnen. Ik zat er eerst aan te denken daar een kerngeleerde voor in te huren, maar later bedacht ik me dat jij tijdens de schaft ook wel even zo’n ding in elkaar kunt knutselen.

Mocht je er in je eentje niet uitkomen dan kun je altijd Guus Meeuwis nog vragen om een handje te helpen. Nou, ik hoor het wel.

Vriendelijke groeten,

Zwoebe Zwoebstra

P.S. Kun je ervoor zorgen dat de atoombom voor 30 april af is, dan kan ik die gebruiken voordat de tekst van de nu al verschrikkelijke tekst van dat Koningslied massaal wordt gezongen.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

16 reacties op “Brieven aan BN’ers – Beste Daphne Deckers,…”