Legomoskee

Bij de katholieke kerk zitten ze de hele dag aan kleine jongetjes. In de moskee zitten de moefti’s de hele dag te kijken of ze nog ergens boos op kunnen worden. Ik denk dat ik aan kleine jongetjes zitten erger vind, vooral omdat boze moslims inmiddels dermate op m’n lachspieren werken dat ik het totaal niet meer serieus neem.

En volgens mij doet het overgrote deel van de moslims dat ook niet. Die zijn niet bezig met het legopaleis van Jabba the Hutt uit Star Wars. Die staan op, bidden misschien een beetje, ontbijten wat, en  struikelen dan over de lego van hun kinderen als ze gehaast de deur uit gaan om op tijd op hun werk te kunnen zijn.

Voor boze moslims ziet een dag er heel anders uit. Die trekken hun kaftan aan, plukken wat aan hun baard, en snorren hun computer aan om op internet te kijken of er in Godsnaam nog ergens iets is waar ze mogelijkerwijs boos op kunnen zijn. Na een hele dag het internet afspeuren, komen ze dan uiteindelijk uit bij het legopaleis van Jabba the Hutt uit Star Wars.

Ondanks dat er op de doos staat dat het een legopaleis van Jabba the Hutt uit Star Wars is, zien ze er een moskee in. Het legopaleis heeft namelijk net als de Aya Sofia-moskee in Istanbul een koepeldak – jaja. En onder dat koepeldak woont dus  Jabba the Hutt, een vies monster dat zich bezighoudt met maffiapraktijken. BELEDIGEND! WOEDE! OPHEF! DINGEN VERBANDEN!

Dus, kijk uit maar als je komende zomer je koepeltentje opzet in Frankrijk en je er uitgeput op een campingstoel naast gaat zitten. Voor je het weet, heb je de boze moslims achter je aan.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

13 reacties op “Legomoskee”