Nieuws dat net niet klopt

Wie de fouten uit onderstaande berichten haalt, verdient een meet-and-greet met Jan de Hoop, aanstaande dinsdag om zes uur ’s ochtends in Hilversum. Misschien bakt Jan na afloop wel wentelteefjes voor je in de RTL-kantine!

Vliegtuigcrash Oelan Bator

Bij een vliegtuigcrash nabij de Mongoolse hoofdstad Oelan Bator zijn de afgelopen nacht zeventien overlevenden gevallen. Ze vielen bij het verlaten van het vliegtuigwrak van het opblaasbare glijbaantje en zullen maandagmiddag in een kleine kring begraven worden. Eén overlevende hield aan zijn valpartij een gebroken heup over en moet geopereerd worden voor hij begraven kan worden.

Ravage loopt uit op verkeersongeluk

Een enorme ravage op de N34 bij Emmen is uitgelopen op een verkeersongeluk. Het verkeersongeluk ontstond toen er vanwege de ravage steeds meer auto’s op elkaar botsten. De politie vindt het no te vroeg om te spreken van een kettingbotsing. Het is niet de eerste keer dat er problemen zijn op de N34. Eerder dit jaar zorgde een spookrijder die op de verkeerde weghelft reed al voor overlast door rechts te blijven rijden en niet in te halen.

Recensie film Ushi Must Marry slecht ontvangen

Een recensie in het AD over de film met het Wendy van Dijk-typetje Ushi is door regisseur Paul Ruven slecht ontvangen. Ruven was niet te spreken over het lettertype van de recensie en hij vond dat zijn film te weinig sterren kreeg. Wendy van Dijk heeft laten weten de recensie zelfs  helemaal niet te hebben ontvangen. ‘Ik heb geen abonnement op het AD.’

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

18 reacties op “Nieuws dat net niet klopt”