Onnozele brieven aan bedrijven – Rennie

Het mooie aan kapitalisme is dat de klant koning is en dus op iedere vraag een antwoord krijgt van een bedrijf. Of dit echt zo is, testen wij op dit zeer invloedrijke weblog door onnozele brieven aan bedrijven te sturen. Deze keer een sponsorverzoek aan Rennie..

Beste mensen bij Rennie,

In april organiseer ik in Groningen een buikloop tegen cholera in Malawi. In Malawi hebben nog erg veel kindertjes cholera en dat is niet leuk. Daarom wil ik zoveel mogelijk geld ophalen met de buikloop.

Nu moest ik eigenlijk gelijk aan jullie denken om deze buikloop te sponsoren. Jullie product heeft ook iets met de buik te maken en er zit ‘ren’ in jullie bedrijfsnaam, vandaar.

Het programma is als volgt: we rennen een paar rondjes door het park en daarna gaan we barbecueën. Jullie zouden bijvoorbeeld de deelnemers per rondje kunnen sponsoren, of misschien het vlees voor bij de barbecue kunnen betalen.

Ik hoop dat jullie snel reageren!

Groeten,

Zwoebe Zwoebstra

Een standaardafwijzing van Rennie, maar toch mooi om dat ‘Buikloop’ zo te zien staan..

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar. 

28 reacties op “Onnozele brieven aan bedrijven – Rennie”