De jas van Arsène Wenger

Het begon waarschijnlijk met een coach die het koud had. Vanaf dat punt zijn er verschillende scenario’s denkbaar.

1. Arsène Wenger heeft bij de directie van Arsenal geëist dat hij een deel van de miljoenen die de club van Manchester United ontving voor Robin van Persie mocht herinvesteren. Voor de verandering eens niet in een heel bataljon net-niet-Fransen, maar in een modeontwerper uit een streek rond de poolcirkel met een dubieuze modetraditie – bijvoorbeeld Kamtsjatka, dat u allemaal kent uit Risk.

2. De miljoenen die Arsenal voor Robin van Persie ontving worden deze winterstop gewoon geïnvesteerd in een paar net-niet-Fransen, en mevrouw Wenger had nog een paar oude slaapzakken op zolder liggen. Arsène is daar op een vrije middag mee gaan knutselen.

3. Bij Nike loopt een humorist rond.

Hoe het ook zij, het resultaat ziet u hieronder. Een jas waarin je alle trofeeën zou kunnen bewaren die Arsenal de afgelopen jaren nooit won.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

25 reacties op “De jas van Arsène Wenger”