Onnozele brieven aan bedrijven – Peijnenburg

Het mooie aan kapitalisme is dat de klant koning is en dus op iedere vraag een antwoord krijgt van een bedrijf. Of dit echt zo is, testen wij op dit zeer invloedrijke weblog door onnozele brieven aan bedrijven te sturen. Deze keer naar Peijnenburg.

Beste mensen bij Peijnenburg,

Via een tv-reclame heb ik begrepen dat jullie op zoek zijn naar Leo Veensma. Helaas weet ik ook niet waar hij zich ophoudt, maar we zouden wel de handen ineen kunnen slaan.

Jullie moeten weten, ik ben op zoek naar Klaas Veensma. Jaren geleden zijn wij elkaar uit het oog verloren. Ik woonde toen in Hardegarijp en we zaten bij elkaar op de middelbare school, de Christelijke Scholengemeenschap Comenius in Leeuwarden. In de pauzes, maar ook buiten schooltijd, trokken we veel met elkaar op.

Nu zou ik hem graag weer eens ontmoeten, vooral omdat ik er sinds kort achter ben gekomen dat ik op mannen val, en mijn gevoelens voor Klaas met terugwerkende kracht meer op liefde leken dan op vriendschap. Ik wil ontdekken of Klaas er na al die jaren misschien ook zo over denkt.

Helaas heb ik geen andere gegevens meer van hem dan zijn naam, en ben ik ook niet zo handig met internet. Maar het zou natuurlijk wel kunnen dat hij familie is van Leo Veensma. Misschien zelfs wel een broer. Daarom lijkt het me nuttig dat we de krachten bundelen om de Veensmaatjes op te sporen. Ik zou bijvoorbeeld jullie opsporingsteam kunnen versterken. Momenteel heb ik alle tijd, omdat ik onlangs mijn baan ben kwijtgeraakt.

Graag hoor ik van u hoe u denkt over een samenwerking. Het zou me een lief ding waard zijn Klaas weer een keer in m’n armen te kunnen sluiten.

Met vriendelijke groeten,

Zwoebe Zwoebstra

De reactie van Peijnenburg, die toch een beetje hoop biedt op een ontmoeting met Klaas Veensma:

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Één reactie op “Onnozele brieven aan bedrijven – Peijnenburg”