Mag ik dat zo schrijven? Neeeeeee, waarde columnisten!

U wist dit niet, maar er bestaat een columnistenvereniging. ‘Het Pittige Pennetje’ heet-ie – het had ook een Suske&Wiske-album kunnen zijn. Als belangrijkste scribent van dit zeer invloedrijke weblog ben ik uiteraard de voorzitter van deze vereniging. Eens per jaar hebben we een uitje. Meestal gaan we klootschieten, sjoelen of jeu de boulen, en daarna eten we eten bij Van der Valk. Tussendoor bedenken we allemaal geinige vergelijkingen die we het komende columnseizoen in onze stukjes gaan gebruiken. Heel gezellig altijd.

Meestal blijft het bij dat ene uitje. Ja, er is ook nog een ALV, maar daar komt normaal gesproken geen hond opdagen. Helaas was ik gisteren genoodzaakt een buitengewone ALV te organiseren. Hieronder leest u een deel van de notulen van een vergadering die ging over de man die ons allen, dus ook het columnistengilde, de afgelopen dagen bezig hield: Mart Smeets.

Lees hier de bewuste column van Johan Fretz. Die van Toine staat helaas – nou ja – niet online.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Één reactie op “Mag ik dat zo schrijven? Neeeeeee, waarde columnisten!”