Gastbijdrage – De Bilderbergconferentie en Richard de Mos

Vandaag een gastbijdrage van Herwin Graafland. Hij was aanwezig op de Bilderbergconferentie en daar werden verstrekkende besluiten genomen over de PVV en de positie van de Richard de Mos in het bijzonder. Heeft u ook iets te melden? Stuur het op naar info@onuitstaanbaar.nl of gertje78@hotmail.com. In het eerste geval kunnen wij het op ons zeer invloedrijke weblog plaatsen, in het tweede geval leest alleen Gert Hendriks uit Zuidlaren uw pennenvruchten.  

Beste PVV-kiezer,

Hoewel ik de toorn van de machtigen der aarde over mij heen zal krijgen, kan ik de waarheid niet langer voor mij houden. U heeft gelijk, er is een complot, maar het gaat nog veel verder dan u denkt. U denkt wellicht dat iedereen die ooit lid is geweest van een studentenvereniging of überhaupt een opleiding heeft gevolgd, tegen u is. Dat klopt. Maar daar gaat deze bekentenis niet over.

Ik wil het met u hebben over de laatste Bilderbergconferentie, waar ik op voorspraak van Alexander Pechtold was uitgenodigd. Vraag me niet waarom, dat is natuurlijk geheim. Waar het om gaat is dat wij – wereldleiders, captains of industry en Mat Herben – hebben gesproken over onze grootste zorg: de PVV. En meer precies: over de kandidatenlijst.

U begrijpt dat wij Richard de Mos wel moesten schrappen als kandidaat-Kamerlid. Richard was niet bij te sturen. Zelfs de belofte dat hij ooit een echte schooldirecteur zou worden, maakte geen indruk meer.  Hij werd te gevaarlijk. De beste man werd volledig onberekenbaar. Hij ging zelfs met andere partijen overleggen om daadwerkelijk iets voor elkaar te krijgen.  In zijn grenzeloze naïviteit wilde hij iets voor u betekenen. Gekkigheid natuurlijk.

Dat is nooit de bedoeling geweest toen wij  de PVV oprichtten. Wij hadden nadrukkelijk met Geert afgesproken dat hij de onvrede die bij u leeft, zou kanaliseren. Een win-winsituatie. Geert kreeg de aandacht die hij nodig heeft om gelukkig te zijn, u had het idee dat u werd gehoord en wij konden gewoon lekker verder met geld verdienen aan de JSF,  financiële speculaties en Europese uitbreiding. Daarnaast streven wij er naar om de wereldbevolking terug te brengen tot 500 miljoen mensen. Een beetje anti-islamgevoelens kunnen  in de toekomst altijd nog van pas komen. Mexicaanse Griep viel in ieder geval wat tegen.

Geert heeft zich altijd keurig aan onze afspraak gehouden, al leek het er bij het Catshuis-overleg even op dat hij onze overeenkomst op zou zeggen om daadwerkelijk iets te bereiken.  Dat hebben we gelukkig uit zijn hoofd kunnen praten, of althans met een koffertje cash opgelost.

U weet nu hoe het zit. Doe er uw voordeel mee op 12 september. Zelf moet ik er even een tijdje tussenuit. U weet genoeg als Volkert dit jaar met proefverlof mag.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

4 reacties op “Gastbijdrage – De Bilderbergconferentie en Richard de Mos”