Tel Sell – Buzz Off (een instant magnetische hordeur)

Wie eens in een filmpje van nog geen drie minuten wil zien hoe plusminus vijftig mensen door een deuropening lopen, moet op YouTube (of hieronder) kijken naar het filmpje van Tel Sell dat de Buzz Off aanprijst. Ook liefhebbers van vrouwen van middelbare leeftijd die met een fruitmand vol sinaasappels door een deuropening lopen, worden niet teleurgesteld.

En dat dus allemaal om ervoor te zorgen dat u een Buzz Off aanschaft. Een instant magnetische hordeur. Dat die hordeur instant magnetisch is, is er meteen de oorzaak van dat de vrouw van middelbare leeftijd met de mand vol sinaasappelen in haar handen zonder al te veel gedoe door de deur kan lopen.

De Buzz Off bestaat uit twee ‘flapperts’ (zo noemt Tel Sell ze zelf niet) met magneetjes eraan. De ‘flapperts’ flappen uiteen wanneer je er, bijvoorbeeld met een fruitmand vol sinaasappelen in je handen, doorheen banjert. Ze flappen weer terug dankzij de magneetjes. Het gevolg is dat u buiten negen sinaasappelen kunt eten, zonder dat u zich tijdens het eten van die sinaasappels druk hoeft te maken om naar binnen vliegend ongedierte.

Het gaas in de instant magnetische hordeur is trouwens gemaakt van het degelijke BUGMESH-materiaal. Dus dat zit ook wel snor, qua hordeurgaasmateriaal. Om de magneetjes hoeft u zich evenmin druk te maken, want die zijn strategisch geplaatst, vermoedelijk door de magnetenstrateeg van Tel Sell.

Kortom, een instant magnetische hordeur om u tegen te zeggen, waar iedereen zo doorheen wandelt. Tenzij je een eikelpiercing hebt, dan hangt er plotseling een hordeur aan je tampeloeris. Zit je mooi met een hordeur aan je voortplantingsorgaan sinaasappeltjes te eten! Maar ach, wie een stuk metaal door z’n penis jast, moet ook eigenlijk niet zeuren.

Bovendien, er kunnen wel huisdieren door de instant magnetische hordeur, en dat is ook wat waard. Daar geldt natuurlijk wel weer de uitzondering voor dat je geen lief bijenvolkje moet houden, want die kunnen er niet door. Dat zijn insecten, nu juist de diertjes waar de instant magnetische hordeur uw huiskamer voor moet behoeden.

Hoe zit het dan met kinky imkers die bijen met eikelpiercings hebben, hoor ik u nog denken. Tja, dat weet ik niet. En dat is maar goed ook. Wellicht dat Tefal daar iets voor weet, want die denken immers aan alles. Tel Sell denkt vooral aan vrouwen van middelbare leeftijd die met een fruitmand vol sinaasappels naar hun tuin willen lopen. Kinky imkers zijn een zorg voor later.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Filmpje!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=CONCsdaERiQ

5 reacties op “Tel Sell – Buzz Off (een instant magnetische hordeur)”