Sjaak L. Grottenhoofd moppert over… CDA’ers

In goed overleg met Sjaak hebben we besloten dat hij vanaf heden geen dagboek meer bij zal houden. De geschiedenis leert ons namelijk dat het niet altijd goed afloopt met mensen die een dagboek bijhouden. We wilden Sjaak wel graag behouden voor dit zeer invloedrijke weblog. Daarom moppert hij ieder weekend 200 woorden over iets alledaags. Deze week zijn de CDA’ers aan de beurt. 

Wat ik dus een stom groepje mensen vind, zijn CDA’ers. Vandaag zitten ze weer allemaal in een grote zaal met briefjes te zwaaien. Een rode in de lucht als Mauro weg moet, een gele als hij wel een studievisum moet krijgen en een papiertje met een grote foto van dat rare gezicht van Ad Koppejan als hij mag blijven.

Stuk voor stuk zijn het allemaal onnozelaars, daar bij het CDA. Uit naam van God beslissen ze over allemaal dingen. Eerst denken ze dat God het zus wil; een dag later wil God het opeens weer zo. Daarna blijkt Geert Wilders toch nog net iets belangrijker dan God. En dan maar weer voor de camera de boel rechtlullen, met woorden als ‘afweging’, ‘rechtvaardig’ en ‘zorgvuldig’.

Man, wat heb ik een hekel aan CDA’ers. Het liefst zou ik ze allemaal door een inheemse Angool – zo eentje met een bot door z’n lul gepierced – in een ketel met kokend water laten kieperen. Slinkse, hypocriete, opportunistische machtswellustelingen zijn het! En dan is er ook nog Gerd Leers, de opperopportunist.

Nee, ik ben blij dat ik gewoon het hele weekend op de bank kan blijven liggen, en niets met die nare, hypocriete CDA’ers te maken heb.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.