Het dagboek van Sjaak L. Grottenhoofd

Het was een tijdje akelig stil rond Sjaak L. Grottenhoofd op onuitstaanbaar.nl. De directie van dit zeer invloedrijke weblog en Sjaak hadden een financieel conflict, waarmee er na 52 episodes een einde kwam aan ‘Het dagboek van Sjaak L. Grottenhoofd’. Omdat we Sjaak toch wel een beetje misten, hebben we elk dubbeltje op het hoofdkantoor omgedraaid, en wat bleek: aan de andere kant van die dubbeltjes vonden we het vorstelijke honorarium dat Sjaak voor het schrijven van zijn dagboek eiste. Gevolg is dat Sjaak zich met een simpele krabbel heeft gecommitteerd aan nog eens 52 afleveringen van zijn dagboek.

Er is ondertussen wel het een en ander veranderd in het leven van Sjaak. Zijn ex-vrouw Rita en kinderen Teuntje en Gezinus ziet hij nog maar nauwelijks. Sjaak is een drukbezet man geworden, die een sportschool bestiert in Den Bosch. Beste vriend Tonnie van Bemmelen werkt er als manusje van alles (voornamelijk frikandellen bakken en dan zelf opeten). De nagel aan de doodskist van Sjaak, Trudy Pasveer, heeft helaas voor hem een jaarabonnement afgesloten bij sportschool ‘De Snor’.

Omdat Sjaak geniet van een welverdiende week vakantie, zal Tonnie van Bemmelen deze week met u doornemen. Hij is dyslectisch en maakt niet zo veel mee.

Maandag 22 augustus

Seven vrikadelen gebikt fandaach. Was ontsetennt lecker. Wad hauw ik tog van fricadelen. Lecker med sauz. Hmmmmmmmmmmm!

Dinsdag 23 augustsus

Trudie Pasfeerr kwam spordten in sprotsgool ‘De Snoer’. Ik hep een eeckhoorn in haar taz gestopd toen ze besig was. Daarna hep ic fier vrikandelen gebikt. Lecker metd suaz. Hmmmmmmm!

Woensdag 24 augustus

Ik hat heel feel diareet bij het obstaan. Hed spoot eruit. Bah. Na de diareet hep ik drie fricandelen gebikt omdat ik een beedje een leech gefoel van binnen had. Hep er ooc sauz bij gedaan. Lecker. Hmmmmmm!

Donderdag 25 augustus

De wc zad verstopd door de diareet fan chister dus moest ik scheiten in de cattebak. De kat hebt het alemaal weer sgoongelikd. Hat er ook sauz bij gedaan. Lecker foor de kadt. Hmmmmmmm!

Vrijdag 26 augustus

Om de weec goet av te sluidten heb ik het pak vrikandelen leeggemaakt fandaag. Dan kon ik folgende weec weer med een sgone lijst beginnen. Er zaten er nog viertien in. Had ooc de sauz maar opgemaakd. Lecker. Hmmmmmmm!

Nou, folgende weec is Zjaac er weer. Ik hoop dat u het inderes… int…. inteerees… leuc fondt. Daaaaaaaag

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Één reactie op “Het dagboek van Sjaak L. Grottenhoofd”