Tell Sell – de Easy Feet

Het reclamespotje voor de Easy Feet van Tel Sell doet je meteen aan de buis (of aan YouTube) kluisteren. Al na drie seconden zien we een man schitterend aan z’n schoen ruiken. Minstens halfnaakt, met nat haar en op de achtergrond tegeltjes die verdacht veel lijken op badkamertegeltjes. De man staat onder de douche aan een schoen te ruiken, zo interpreteer ik het tenminste. Hij doet dat Oscarwaardig. De schoen stinkt en dat beeldt hij treffend uit door vrijwel direct na het ruiken z’n hoofd af te wenden en er een vies gezicht bij te trekken.

Gelukkig voor de naakte man met de stinkende schoen is er dus de Easy Feet, volgens Tel Sell een revolutie in comfort die u gladde, zijdezachte en schone voeten bezorgt. Je kunt dus na gebruik van de Easy Feet niet alleen veilig aan je schoenen ruiken in de douchecabine, je gaat ook nog eens met hele gladde en zachte voetjes door het leven. Misschien voelt het wel alsof je zweeft, het zou zomaar kunnen.

De Easy Feet krijgt dat voor elkaar doordat u de voeten moet bewegen in een soort slipper met 1000 borstelharen, welke uw voeten zachtjes masseren en tegelijkertijd de boven- en onderkant van uw voeten schoonmaken. De borstelharen komen zelfs tussen de tenen. Vuil heeft geen schijn van kans! Eigenlijk is de Easy Feet daarmee niets meer of minder dan een autowasstraat voor uw voeten. En dat is natuurlijk fantastisch.

Nu hoor ik u denken: ‘Ja, en hoe zit het dan met eelt?’ Ook daar heeft Tel Sell aan gedacht. De Easy Feet heeft een ingebouwde puimsteen. Na een potje puimen over de puimsteen is er geen eelt meer over onder uw hielen, of waar u ook maar heeft gepuimd. Dat beloof ik u. Mocht het puimen ondanks deze belofte toch niet het gewenste effect sorteren qua eeltverwijderingsgebeuren, dan heeft Tel Sell ook nog de Ped Egg in de aanbieding, een eeltverwijderend schaafei.

Maar ik denk dus niet dat de aanschaf van een Ped Egg nodig is. U kunt gewoon de Easy Feet met haar handige zuignappen op de vloer van uw douchecabine of in uw bad bevestigen, en het komt allemaal goed! Zo goed zelfs dat u geen, en ik parafraseer, eenbenig dansje meer te maken om uw voeten schoon te maken. Goed nieuws, behalve voor inheemse stammen uit donker Afrika, die er nogal eens eenbenige dansjes op nahouden. Gelukkig zijn eelt en vieze voeten niet het grootste probleem in donker Afrika.

PS. Voor nog geen tien euro kunt u ook nog een Get a Grip bij uw Easy Feet bestellen. Een Get a Grip is een ouderwetse telefoonhoorn die u aan uw douchewand of bad kunt vastplakken, zodat uit de douche of uit bad stappen ook weer revolutionair eenvoudig en veilig wordt.

Volg ons Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=5o4fSjwIyfE&feature=player_embedded