Een rechts geluid door Bim Wosboom: De Christenunie

Omdat de redactieleden van onuitstaanbaar.nl allemaal linkse kerkkaffers zijn, die de hele dag naar gesubsidieerd toneel zitten te kijken en belastinggeld in een bodemloze put staan te scheppen terwijl ze met een allochtoon staan te knuffelen, hebben we iemand ingehuurd die elke een zondag een authentiek rechts geluid laat horen op dit zeer invloedrijke weblog. Zijn naam is Bim Wosboom en hij maakt korte metten met ‘the left church of Holland’.

Aah, christenen. Wat zouden we zonder ze moeten? De blije jongens en meisjes met de foldertjes en stickertjes, die je papiertjes in je hand drukken die je oproepen na te denken of je niet ook voor Jezus op je knieën wilt om zijn glorie zo diep mogelijk in je te voelen.

Christenen! Bah, miezerig volk van moreel verheven scherpslijpers die hun zalvende gemekker tot enige maatstaf maken, om en passant eenieder die het niet met ze eens is af te fakkelen. Strooiend met citaten uit een sprookjesboek wentelen ze zich in zelfgenoegzaamheid, om uit te jammeren dat de wereld zo gemeen is. Boehoehoe!

Grijs gespuis gehuld in unisex fleecetruien, sandalen en bewapend met nordic walking prikkers. Ringbaardjes. Afritsbroeken. Brillen, altijd die brillen! Fietsen met kilometertellers erop. Kampeerstoeltjes. Akoestisch gitaarspel om een kampvuur. Grr! De akeligheid zelve, bedervers van alles wat heldhaftig en wulps is, dwepers met een slavenmentaliteit. Maar nooit te beroerd om je een streek te flikken. En dan heb ik het alleen nog maar over het protestantse gedeelte. Over die pedofiele papenzooi heb ik het dan helemaal nog niet gehad.

Ze hebben ook een politieke partij, die engnekken. De Christenunie. Een naam die elke vrijheidslievende man met angst en doem moet vervullen. Een hele partij gevuld met geringbaarde, sandaaldragende, seksloze, Trouw lezende fatsoensrakkers genaamd Johan en Gré. Helemaal als ze met een Fries accent praten. Friese christenen zijn overigens het allerergst: NSB-ers die dwepen met die haatbaard van een Bonifatius in plaats van trouw te blijven aan Donar en Wodan. Maar de Christenunie, die partij, die haat ik tot het allerdiepst van mijn hart.

De Christenunie, dat is koketteren met mongolen en met droge ogen verkondigen dat het krijgen van een mongool een belevenis an sich is voor een vrouw. Dat is het willens en wetens op de wereld zetten van kwijlende mismaakten als kroon van de schepping. Immers, god heeft het zo gewild, toch. Dat is het bepotelen van kleine kinderen onder het motto dat de overheid zich over de zwakkeren moet ontfermen. Dat is het blaten over solidariteit tot het niveau dat zelfs de prijs van een pak melk inkomensafhankelijk moet worden gemaakt. Homohuwelijk weigerende middeleeuwers, dierenbeulen met pijpenkrullen en monowenkbrauwen, abortushaters; wees welkom bij de Christenunie!

 

Het is het proclameren dat religie superieur is omdat Stalin niet in god geloofde, iets hetgeen een grote denker als Kluun ook beweerd. Een toxische combinatie van religieus gezwam en socialistische afpakkerij. Altijd jaloers, altijd afwijzend, altijd bezig anderen op te dringen wat jij wenselijk acht. Let er maar eens op. Van zo’n ringbaard of driekwartsbroek mag je nooit in een Audi rijden of van schaars geklede hockeydames genieten. Zogenaamd vanwege god, maar eigenlijk omdat het een loser is die te laf is om te zeggen:

‘Godverdomme, al dat gelul in die bijbel is een verzinseltje bedoeld om mensen dom te houden. Je gaat niet naar de hel als je met vijftig dames de koffer in duikt voor je huwelijk. Het is machtig mooi om een ton per jaar te verdienen. Ik doe het een kind niet aan om zonder kontgat en ogen geboren te worden. Dus lazer op, Gré, Annie, Siebe en Arie, ik koop een BMW 5-serie en ik ga mezelf een slag in de rondte neuken in Saint Tropez.’

U begrijpt allicht wel wat Bim deze zomer van plan is. En voor Gré en Johan is het te hopen dat ik hun met bagagedragers aan het voorwiel uitgeruste fietsjes niet voor de auto krijg .

Volg ons Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

34 reacties op “Een rechts geluid door Bim Wosboom: De Christenunie”