Zeer belangrijk shownieuws (week 18)

Omdat we weten dat u het heel erg druk hebt, maar wel op de hoogte wilt blijven van al dat zeer belangrijke shownieuws dat dagelijks over ons uitgestort wordt, houden wij de zogenaamde achterklappagina van nu.nl en de Privépagina van de Telegraaf een beetje voor u in de gaten. Hieronder treft u een overzicht van week 17, met nog wat gratis duiding erbij ook.

Jakhals Frank wil zichzelf bewijzen

Tja Frank, dat is niet zo moeilijk. Even op de weegschaal gaan staan, een fotootje maken van de display en je hebt zo’n 150 kilo* bewijs van Frank. Ook Dries Roelvink heeft trouwens laten weten zich binnenkort te gaan bewijzen. Hoe weet hij nog niet. ‘Zingend gaat dat nooit lukken, dat besef ik ook wel’, aldus een realistische Dries. * Tot Frank met die foto op de proppen komt, is het exacte gewicht van Frank niet bekend. 150 kilo is dus een schatting.

Rafaella Paton valt ook op vrouwen

Idols-winnares Rafaella Paton heeft laten weten dat ze ook op vrouwen valt. Natuurlijk kon Dries Roelvink niet achterblijven, en bracht ook hij een communiqué uit: ‘Ook ik val in principe op vrouwen. Alleen als het mij gegarandeerd de plek van vijfde Topper oplevert, ben ik bereid op mannen te gaan vallen. Over anale penetratie moet ik nog even nadenken, maar voor een potje rimmen ben ik altijd te porren.’

Johnny de Mol heeft dikkere huid gekregen

Johnny de Mol heeft een nogal onorthodoxe operatieve ingreep ondergaan. Hij heeft een dikkere huid gekregen. Johnny: ‘Ik zag bij tante Linda wat voor uitwerking botox op iemand kan hebben, daarom heb ik voor iets anders gekozen.’ Een dikkere huid komt vooral van pas als je veel met mongolen om moet gaan, zoals Johnny in het kader van zijn programma ‘Down met Johnny’ doet. Met een dikkere huid glijdt de kwijl zo van je af. Dries Roelvink is overigens van plan een nog rodere huid over z’n huidige huid te laten zetten middels een operatieve ingreep. ‘Ik heb in Amerika een leuk indiaantje rond zien lopen wiens huid me prima zou staan.’

‘Aangifte van verkrachting tegen Martijn Krabbé’

Naar het zich laat aanzien heeft een of ander wijf, dat ooit nog met Jop en Seki in het SBS-programma De Bus zat, aangifte gedaan van verkrachting door Martijn Krabbé. Vader Jeroen heeft al laten weten het jammer te vinden dat zijn zoon niet van moord beschuldigd wordt. ‘Dan had ik misschien nog iets leuks over de vermoorde kunnen zeggen op tv.’ Dries Roelvink overweegt ook iemand te gaan verkrachten. ‘Het is toch weer een manier om in de media te komen, want dat is me deze week nog niet echt gelukt. Vandaar dat de redactie van onuitstaanbaar.nl me nu op deze  manier opvoert in elk zeer belangrijk shownieuwsitem.’

Volg ons op Twitter voor andere zaken dan zeer belangrijk shownieuws!