Zeer belangrijk shownieuws (week 16)

Omdat we weten dat u het heel erg druk hebt, maar wel op de hoogte wilt blijven van al dat zeer belangrijke shownieuws dat dagelijks over ons uitgestort wordt, houden wij de zogenaamde achterklappagina van nu.nl en de Privépagina van de Telegraaf een beetje voor u in de gaten. Hieronder treft u een overzicht van week 16, met nog wat gratis duiding erbij ook.

Rapper The Game achter de tralies in Canada

The Amerikaanse rapper The Game is in Canada achter de tralies gezet. De rapper heeft zelf geen idee waarom: ‘Ik ben me van geen kwaad bewust; er wordt een heel smerig spelletje met me gespeeld door de Canadezen!’, aldus een woedende The Game. De Canadese autoriteiten laten weten dat ze de boosheid van The Game niet snappen: ‘Iedereen weet dat er bepaalde risico’s zitten aan een kanskaart. The Game kan gewoon niet tegen z’n verlies. Bovendien, als hij in drie beurten dubbel gooit, is hij er zo weer uit.’

Tygo Gernandt zoekt ritme en rust

Nou Tygo, er is hoop voor je. Om rust en ritme te vinden hoef je eigenlijk alleen maar onderstaand filmpje te bekijken. Dat van het ritme spreekt voor zich, maar je wordt er ook heel rustig van. Die stem van de commentator, dat jaren tachtig tempo. Heerlijk. Daar kan geen valium tegenop.

3J’s passen niet meer in maatpakken

Doordat de 3J’s zijn afgevallen passen ze niet meer in de maatpakken die ze aan zouden trekken tijdens het songfestival. Jammer, want het waren pakken met ‘een bijzondere glansstof met een werkje erin wat leuk oplicht onder de schijnwerpers.’ God, wat verheugt de redactie van onuitstaanbaar.nl zich op het songfestival!

3J’s willen niet bloot

Tja, godverdomme 3J’s, je zult toch wat moeten als de maatpakken niet meer passen. Zo winnen we dat songfestival, waar de redactie van onuitstaanbaar.nl overigens met een niet aflatende vreugde naar uitkijkt, natuurlijk nooit!

Dries Roelvink ziet zichzelf als Topper

Ja, daar is-ie weer, de man die niet mag ontbreken in geen enkel overzicht waarin zeer belangrijk shownieuws onder de loep wordt genomen: Dries Roelvink. Ditmaal ziet hij zichzelf als Topper. Nou, Dries, wij zien jou al heel lang als Topper. Of je nou in een geel zwembroekje een nieuwe band onder je auto zet, of dat je in een glitterpak de horlepiep met Gordon danst; wij steunen jou in alles wat je doet!

Jeroen van der Boom blij met auditie Dries Roelvink

Nog meer Driesnieuws, want Jeroen van der Boom is blij met de auditie die Dries Roelvink doet om de vijfde Topper te worden. Van der Boom: ‘Ik zie hem wel als Topper’. Dries reageerde zelf als volgt: ‘Dat is mooi, want ik zie mezelf ook wel als Topper.’ Het belooft een mooie zomer te worden. Niet alleen voor Dries, maar voor iedereen!

Dries eist ook dat je ons volgt op Twitter!