Zeer belangrijk shownieuws (week 14)

Omdat we weten dat u het heel erg druk hebt, maar wel op de hoogte wilt blijven van al dat zeer belangrijke shownieuws dat dagelijks over ons uitgestort wordt, houden wij de zogenaamde achterklappagina van nu.nl en de Privépagina van de Telegraaf een beetje voor u in de gaten. Hieronder treft u een overzicht van week 14, met nog wat gratis duiding erbij ook.

Mariska van Kolck teleurgesteld in ex-man

Dan zijn ze dus terecht van elkaar gescheiden, die Mariska en haar ex-man Knut. Ja, die vent heet echt Knut. Van zo iemand zou ik ook scheiden. Een beetje de hele dag lopen ijsberen door het huis zeker! Ik dacht het niet. Zo’n lul knikker je op een zeker moment de straat op, anders word je knettergek.

Bekende gasten bij De Grote Improvisatieshow

Het impresariaat Agents After All Theater heeft bekend gemaakt wie Tijl Beckant en Ruben van der Meer gaan assisteren in De Grote improvisatieshow, een voorstelling die vanaf 21 april te zien is in de theaters. Het gaat om Irene Moors, Angela Groothuizen, Dennis Weening, Leontine Borsato, Ilse Warringa, Tygo Gernandt, Jamai Loman en Jack Spijkerman. Dit bericht toont eens te meer aan dat het helemaal niet goed gaat met Jack Spijkerman.

‘Nieuwe liefde voor Carice van Houten’

Godverdegodvergodvergodvergodverdegodver.…. Nogmaals Godverdegodverdegodver. Kutterdekutkutkutkut. Godver. Al is het de vraag hoe serieus je iets moet nemen wanneer een roddelrubriek het tussen aanhalingstekens zet.

Dries bang voor afgang

Omdat ik elke week in dit overzicht met zeer belangrijk shownieuws een bericht over Dries Roelvink probeer op te nemen vandaag het bericht ‘Dries bang voor afgang’. Dat kan natuurlijk over van alles gaan, aangezien Dries op elk moment van de dag de kans loopt af te gaan. Eigenlijk hoeft hij z’n bek maar open te trekken, of hij gaat al af. In dit geval heeft hij zijn auditie om de vijfde topper te worden, uit angst voor een afgang, uitgesteld. Een Dries Roelvink die afgaat kunt u overigens herkennen aan een vuurrood hoofd. Dries schaamt zich kapot als hij afgaat.

Gerard Joling baalt van mislukte ooglidcorrectie

Nu we toch bij de Toppers zijn aanbeland, neem ik dit bericht ook nog even mee. Bij het lezen van de kop had ik heel erg de neiging om het woord oog te vergeten en over een lidcorrectie te beginnen. Daarna voelde ik de onbedwingbare behoefte een strak shirtje met een dubbelzinnige tekst erop aan te trekken en te gaan lachen als een makaak met astma. Gek hè?

Jeroen van der Boom verhulde verlegenheid

Wat kan mij het schelen, nog een Topper, die naar eigen zeggen dus verlegen was. En dat verhulde hij. Stond-ie op het podium zachtjes te huilen achter de dikke rug van Gordon. Nu is alles anders omdat hij zich realiseert dat het niet altijd een negenenhalf is, maar ook wel eens een zeven. Ofzoiets. Horen Geer en Goor hem zo’n zin uitspreken, dan beginnen ze waarschijnlijk over de lengte van de penis van Jeroen. Om daarna weer te gaan lachen als twee makaken met astma. Volgende week beloof ik u een Topperloos overzicht van zeer belangrijk shownieuws. Alhoewel, ze zijn natuurlijk wel heel erg zeer belangrijk.

Wij zijn wel altijd een negenenhalf; volg ons op Twitter!

2 reacties op “Zeer belangrijk shownieuws (week 14)”