Een rechts geluid door Bim Wosboom: Bananenmonarchie

Omdat de redactieleden van onuitstaanbaar.nl allemaal linkse kutkerkkaffers zijn, die de hele dag naar gesubsidieerd toneel zitten te kijken en belastinggeld in een bodemloze put staan te scheppen terwijl ze met een allochtoon staan te knuffelen, hebben we iemand ingehuurd die elke een zondag een authentiek rechts geluid laat horen op dit zeer invloedrijke weblog. Zijn naam is Bim Wosboom en hij maakt korte metten met ‘the left church of Holland’.

Wie de film Papillon weleens heeft gezien weet hoe de complete uitzichtloosheid van een rücksichtslos opererend systeem er uit ziet. Voor een licht vergrijp de rest van je leven wegrotten in een jungle ergens in de middle of fucking nowhere. Sec gezien hebben de Fransen er een patent op om hun protagonisten de meest onmenselijke ellende te laten ondergaan.

Zo werd Edmond Dantes jarenlang opgesloten op een vlekje voor de kust van Marseille in De Graaf van Monte Christo en werd Ferdinand Bardamu vanwege zijn shellshock weggezonden naar Afrika (de anus van de mensheid!) in Reis naar het einde van de Nacht. Voltaire kon er ook wat van in De Man in het ijzeren masker. Enfin, al deze werken zijn meesterwerken omdat ze minutieus blootleggen hoe schaamteloos the powers that be hun wil aan zonderlinge types opleggen.

Werd Henri Charriere voor een lullig vergrijp weggestuurd naar Duivelseiland, zo wordt een enigszins doorgedraaide arme gek met een enkeltje naar de Nederlandse variant van Duivelseiland, namelijk de TBS longstay gestuurd. Erwin L. mag dan een volslagen losgeslagen arme gek zijn, voor het gooien van een waxinelichthouder naar de nazaat van een onechte dochter van Emma van Waldeck Pyrmont (waar 0,0 schade werd aangericht) wordt hij ongetwijfeld de rest van zijn leven opgesloten. Tuut boink fluup, ik ben Napoleon, hihihaha.

In een land waar straatrovers en verkrachters met een paar maandjes brommen en een tik op de vingers door D66 rechters worden heengezonden, daar worden ontoerekeningsvatbare droeftoeters als Erwin L. en de Damschreeuwende Rabbi die het wagen La Von Amsberg te krenken voor de rest van hun leven in een dwangbuis gepropt. Je mag hopen dat een er nog eens een keer a la Edmond Dantes een knap plan verzint om wraak te nemen op diegenen die hem het onrecht aandeed.

Maar de man die echt voor de Edmond Dantes Award in aanmerking komt is Edwin de Roy van Zuydewijn. Hoewel er legio aanwijzingen zijn dat de arme man van links tot rechts geflikt is door de Oranjes, de man wordt door het reguliere journaille als een geesteszieke wannabe Erwin L. weggezet. Dat een kerel als De Roy voor de rest van zijn leven op een studentenkamertje moet wonen omdat hij het waagde het serpent van Noordeinde te tarten, dat is voor het achterlijke Oranje gepeupel niet meer dan terecht.

Zolang Bea de toko Nederland runt zal dit land nooit een echte democratie worden. Het is daarom veelzeggend dat de grondwet van 1795 (!!!) moderner was dan de huidige. Baas Bea, die haar zetbaasjes Tjeenk Willink en Lubbers ad nauseam inzette om de komst van een rechts kabinet tegen te houden (aangezien de PvdA tot aan de elleboog in het hol van de monarchie zat, zit en zal zitten) en recent een volslagen nitwit als Pieter Broertjes (die toevalligerwijs samen met collega hielenlikker Jan Tromp haar corrupte nazi-pappa Bernhard kritiekloos zijn straatje liet schoonvegen) tot burgervader van Hilversum bombardeerde.

En laten we niet vergeten dat toen het lijk van Theo van Gogh nog lag te stuiptrekken, La Beatrix zich het genot liet smaken een gezellig kopje thee in een Marokkaans buurthuis te slurpen in plaats van zich het lot van de nabestaanden en de geschokte autochtone bevolking aan te trekken. Zó rolt ze. Wettelijk goedgekeurd in deze bananenmonarchie.

Allons, enfants de la Patrie!

Allons, volg ons op Twitter!


26 reacties op “Een rechts geluid door Bim Wosboom: Bananenmonarchie”