Tel Sell: Dr. Ming’s Chinese Thee

Ik ben een theeliefhebber. Daar schaam ik mij niet voor. Een man die thee drinkt wordt al gauw voor homoseksueel aangezien, maar ik denk dat een voorkeur voor welke vloeistof dan ook niet in relatie staat tot je seksuele voorkeur. Tenzij het sperma is natuurlijk, maar thee is geen sperma. Thee bewaar je in een zakje. En als je het zakje laat trekken, kun je het residu daarna in je mond doen en doorslikken. Lang geen sperma dus.

Tel Sell zou zich ook nooit bezighouden met duistere zaakjes als het verkopen van sperma. Daar is het een veel te integer bedrijf voor. Tel Sell verkoopt wel thee. Chinese thee van Dr. Ming. Over die Dr. Ming is weinig bekend. Ik kan u dan ook niet vertellen in welk ziekenhuis hij werkt of wat zijn specialisme is. Wellicht doet hij iets met plastische chirurgie; van theezakjes mooie ferme borsten maken bijvoorbeeld. Maar dat is een gokje.

Hoe dan ook, wanneer Dr. Ming geen mensen aan het genezen is, dan is hij in de kantine met een waterkoker in de weer. Thee maken. Thee die in uw lichaam een natuurlijk mechanisme activeert dat er voor zorgt dat u meer energie heeft en vet verbrandt rondom uw taille, dijen en benen, zo vertelt de meneer van Tel Sell in het reclamefilmpje. Een natuurlijk mechanisme dat geactiveerd moet worden. Door thee nog wel. Wat is Tel Sell toch ook een prachtbedrijf! Dat ze net weer zo’n Dr. Ming met z’n activerende afvalthee weten op te sporen. Schitterend!

Met één kopje Dr. Ming’s Chinese Thee voor het ontbijt en één kopje Dr. Ming’s Chinese Thee voor het avondeten zie je na tien dagen al de kilo’s als sneeuw voor de zon verdwijnen. Onduidelijk is of je ontbijt en avondeten zelf bestaat uit twee rijstwafels. Maar goed, wie wil er nog eten als je elke dag twee kopjes thee van een Chinese wonderdokter kunt drinken. Bovendien versterkt de thee je immuunsysteem en je vitaliteit. Iets wat je wel nodig hebt als je alleen maar rijstwafels eet.

Echt veel geld om iets anders dan rijstwafels te kopen, heb je trouwens ook niet meer. Zestig zakjes van Dr. Ming’s wonderthee kosten €34,95. Een snel rekensommetje leert dat een jaartje thee lurken je zo’n €349,50 kost. En als het jaar gewoon twaalf maanden heeft in plaats van tien – en waarom zou dat opeens veranderen – kost het je zelfs €419,40! Maar je krijgt er wel wat voor terug: thee die activeert en vitaliseert. Zoiets is niet veel thee gegeven. Maar ja, die meneer Lipton en meneer Pickwick zijn dan ook geen dokters, dus dat is ook wel weer logisch.

Lekker een kopje thee drinken en dan twitteren; volg ons!