Barbecueën met Silvio Berlusconi

Hij is een schurk. Een schurk die de baas is van het land met de vierde economie van de EU. Een schurk die zegt dat hij Hosni Mubarak, die hij kent van het haarverfclubje GGM (Geen Grijze Muizen), een wijs man vindt. Een schurk die de begrippen corruptie en machtsmisbruik weer een hele nieuwe invulling heeft gegeven. Een schurk die naar het schijnt minderjarige meisjes betaalt voor seks. Een schurk dus. Maar God, wat zou ik graag eens een keer barbecueën met Silvio Berlusconi.

Ik ben gewoon heel erg benieuwd hoe Silvio dat aanpakt. En eerlijk is eerlijk; het lijkt me ook gezellig. Allereerst moet de barbecue aan. Een werkje dat bij veel mannen – laat ik nog een keer eerlijk zijn, barbecues worden meestal aangestoken door mannen, zeker in Italië – voor het nodige gevloek zorgt. Aanmaakblokjes, spiritus, een pomp om lucht bij de kolen te blazen; alles slepen ze erbij. Silvio niet. Die pakt een lucifer, zet het vuur erin door hem langs het nylon van z’n korte Speedo-zwembroekje te strijken en steekt zonder problemen de houtskool aan.

Wie na honderd corruptieschandalen nog steeds verkiezingen wint alsof het knikkerpartijtjes op de lagere school zijn, krijgt toch zeker ook een barbecue wel binnen een handomdraai aan de praat!

Dan het vlees. Ik zie Silvio, slechts gekleed in een klein zwembroekje dus, waarin de contouren van z’n veelbesproken penis zichtbaar zijn, al met een rib eye van 500 gram in z’n handen staan. Een mooi beeld. Silvio kan heel goed grote stukken rib eye vasthouden, dat weet ik zeker. Sissend vindt het stuk vlees een plaats op de grill. Er spat wat vet op, maar Silvio en z’n zwembroekje worden uiteraard niet geraakt. Na een tijdje draait hij het vlees, zonder z’n ogen erop te richten, geroutineerd om. Silvio kijkt niet naar vlees als hij het omdraait. Dat is voor prutsers. Silvio kijkt tijdens het vlees draaien uit over z’n landgoed, zoals indianen in films ook zo mooi over uitgestrekte vlaktes kunnen staren.

Dan gaat Silvio eten. Hij heeft honger. Silvio heeft van tevoren niet teveel huzarensalade en stokbrood gegeten, vandaar. Hij houdt ook van saus bij z’n vlees. Barbecuesaus, die hij gracieus uit het flesje schenkt. Precies zoveel als hij in gedachten had. Dus niet een heel bord vol, omdat er eerst niks uit het flesje kwam, maar er na een paar keer op de bodem slaan plotseling een tsunami aan saus door de hals vloeide. Nee, in één keer precies genoeg. Elk hapje rib eye gaat vergezeld van een beetje saus. Het laatste stukje gebruikt Silvio om de barbecuesaus op zijn bord mee op te maken. Want het was, als gezegd, precies genoeg.

Dan vertelt Silvio een grappige anekdote. Over hoe hij ooit Angela Merkel op haar kont sloeg, of over hoe hij ooit een ambtenaar vastbond op een varken en dat duo vervolgens van het dak gooide. Iets humoristisch in ieder geval. Silvio lacht zelf het hardst om z’n anekdote. Een Frogertje, noemen we dat in anekdoteland. Na de anekdote is het natuurlijk tijd om te neuken. Uit het niets staan er 37 naakte vrouwen rond de barbecue. Silvio zoekt er eentje uit en knijpt grijnzend met z’n vette barbecuevingers in haar tepels. Ook daar komt hij mee weg.

Ja, ik wil barbecueën met Silvio Berlusconi.

En u wil ons volgen op Twitter!

Één reactie op “Barbecueën met Silvio Berlusconi”