Een rechts geluid door Bim Wosboom: varkensvleesbestrijders

Omdat de redactieleden van onuitstaanbaar.nl allemaal linkse kutkerkkaffers zijn, die de hele dag naar gesubsidieerd toneel zitten te kijken en belastinggeld in een bodemloze put staan te scheppen terwijl ze met een allochtoon staan te knuffelen, hebben we iemand ingehuurd die elke een zondag een authentiek rechts geluid laat horen op dit zeer invloedrijke weblog. Zijn naam is Bim Wosboom en hij maakt korte metten met ‘the left church of Holland’.

In de VS rijden er idioten rond met bumperstickers met de tekst: ‘The only way to take my gun from me, is from my cold dead hands’. Persoonlijk zou ik daar een twist aan willen geven: voor ‘gun’ zou ik graag ‘pork’ willen invullen.

Varkensvlees is cool. Het is lekker. In biologische vorm is het zelfs gezond. Dan ben je zelfs nog lief tegen de varkens. Ik ben graag lief tegen varkens, want ik vind varkens leuk. Het zijn vriendelijke, intelligente beesten die met hun gewroet en geknor geregeld een glimlach om de mond van uw rechtse spreekbuis doen verschijnen als hij gestoken in zijn Dubarry’s de labrador op het boerenland uitlaat.

Van mij mogen Brabantse varkensbeulen…eh boeren dan ook gerust op zijn Romeins ad crucifix gaan. Sinds nota bene GroenLinks optreden tegen dierenmishandeling als rechtse hobby diskwalificeerde, draag ik mijn verzuchting ‘leefde Pistolen Paultje nog maar’ met trots uit. Maar waar het mij om te doen is, is de jihad die de varkensvleesbestrijders tegen de edele Sus Domestica voeren.

Varkensvleesbestrijders komen uit het Midden-Oosten. Uit het Midden-Oosten komt alleen maar ellende, die conclusie durf ik wel te trekken. Varkensvleesbestrijders spoken rare dingetjes uit met de geslachtsdelen van kleine jongetjes en bestaan in twee gedaantes. De eerste is wat ouder en kleiner dan de andere. U begrijpt; ik heb het hier over het Oude Volk. Om vrij bizarre redenen vinden zij varkens geen leuke dieren en zij weigeren dan ook consequent om ook maar een plakje ham op het bammetje te doen. Jammer, maar nochtans vallen zij anderen met hun achterlijkheid niet lastig. En je mag wel wijn van ze drinken. Ook zijn ze goed in het maken van grappen.

De tweede categorie varkensvleeshaters zijn minder leuk. Er zijn er veel meer van. Humor hebben ze ook niet. Alcohol mag je ook niet drinken. Als niet-lid van de club mag je niet met vrouwelijke leden van desbetreffende club spelen. Als klap op de vuurpijl moet je ook nog als man zijnde je geslachtsdeel verminken. Wat bezielt iemand om lid van zo’n club te worden, vraag je je af. U begrijpt: het gaat over de aanhangers van ene M uit M, te SA.

Bim hecht aan zijn cognacje, zijn tweede vrouw en zijn labrador, dus wat betreft verdere bezwaren tegen deze club laat hij het voor nu even, maar wat betreft het bestrijden van varkensvlees wil hij toch wel even de Godfried van Varkensbouillon uithangen. Want uit angst / labbekakkerigheid / volslagen idiotie willen de theedrinkers van dit land de hooligans van de club maar al te graag helpen om onze vriendelijke krulstaartjes te bestrijden. Dat heet dan respect.

Nu heb ik altijd begrepen dat je respect altijd eerst moet verdienen en als er iemand of een soort levende wezens respect verdient, dan zou dat het varken moeten zijn. Toen wij nog als nobele Bataven, Franken en Saksen de Romeinen mores leerden, was het varken al een geliefde metgezel. Het varkensvet droop van de kaken van onze voorvaderen af als ze weer eens een stel Romeinen à la Asterix en Obelix (de laatste is overigens ook een groot liefhebber van varkensvlees) de pan in hadden gehakt en flink mede aan het kantelen waren.

Het varken was er voor ons toen de winters koud, de vrouwen tandeloos en het bier lauw was. Het varken stond model voor geliefde jeugdiconen als Knorretje, Miss Piggy, Babe en Porky Pig. Laten we daarom idioten die uit multicultureel geïnspireerde mentale retardatie broodjes ham uit lunchpakketten halen en ophouden spaarvarkentjes weg te geven het onderste uit de kan geven en daarom volmondig uitschreeuwen: BLIJF MET JE ROTPOTEN VAN ONZE KNORRETJES AF, GODVERDOMME!

En dat wouden we nou effe kwijt.

Bim, de redactie wou nog effe kwijt dat de mensen ons ook moeten volgen op Twitter!

5 reacties op “Een rechts geluid door Bim Wosboom: varkensvleesbestrijders”