Spionagegieren en spionagehaaien

In Saoedi-Arabië is een gier gearresteerd. Niet omdat het een homoseksuele gier betrof. Dat kan ook maar zo in Saoedi-Arabië; twee gieren op de parkeerplaats achter het tankstation (die hebben ze genoeg in Saoedi-Arabië) kunnen er vermoedelijk rekenen op een pijnlijke dood wanneer ze betrapt worden tijdens het gierenlulletje trekken. Volgens de Saoedi’s was de gearresteerde gier echter geen homoseksuele gier, maar was het een spionagegier. Uiteraard voor de Israëlische geheime dienst.

Mensen uit Saoedi-Arabië en mensen uit Israël kunnen het namelijk niet erg goed vinden, ondanks dat ze gemeen hebben mensen te zijn uit landen waar in het Nederlands twee puntjes op de e verschijnen. In plaats van dat feit te vieren, haten ze elkaar liever. Dat zit zo: lang geleden hadden een Israëliër en een Saoediër een akkefietje over of ze nou wel of niet samen in een glitterpak zouden gaan optreden in een groot stadion…o nee, dat waren Geer en Goor. Dan weet ik niet waarom ze elkaar niet mogen. Maar ze mogen elkaar niet, zoveel is duidelijk.

Tja, en dan kun je als Saoediër natuurlijk nog maar één ding doen, en dat is een gier die een bandje van de universiteit van Tel Aviv om z’n poot heeft en boven je grondgebied vliegt, arresteren. Dat is geen wetenschapsgier, maar een spionagegier. Eerlijk is eerlijk, als er één dier geschikt is als Joodse spion, dan is het de gier wel. Ik bedoel, die haaksnavel doet toch vermoeden dat er wel een beetje Joods bloed in zo’n gier zit. Zo gek zijn die Saoediërs dus nog niet.

Dan de Egyptenaren, die zijn pas echt knettergek. Ook zij hebben niet een al te hoge pet op van de Israëliërs en dus verdachten ze de Israëlische geheime dienst onmiddellijk toen een haai wat nietsvermoedende toeristen aanviel. Nou, dat slaat natuurlijk nergens op. Iedereen weet dat de haai één van de meest antisemitische vissen is die er rondzwemt. Een haai zou nooit voor de Mossad gaan werken.

Een bewijs voor deze stelling is dat Steven Spielberg, een Jood, heel veel moeite moest doen een haai te vinden voor zijn films Jaws I, II, III en IV. En dan nog probeerde de haai die uiteindelijk wel mee wilde werken het leven van Steven tot een hel te maken. Heel erg lang in z’n trailer blijven zitten, vragen om een schaal met M&M’s waar alle blauwe M&M’s uit waren gehaald, heel bewust voorhuiden van niet-Joden er afbijten. Dat werk.

Dus, stomme Egyptenaren, een beetje opletten. In plaats van naar beneden te kijken en je druk te maken om haaien die door de Israëlische geheime dienst zouden zijn geïnstrueerd om zoveel mogelijk toeristen te vermoorden, zouden jullie, net als de Saoediërs, beter omhoog kunnen kijken. The zionist vultures are watching you!

Of je nou Islamiet, Christen, Jood, of Freek de Jonge bent…Volg ons op Twitter!

Één reactie op “Spionagegieren en spionagehaaien”