Wesley, Yolanthe en George Clooney

Op dit moment zit ik trillend achter m’n toetsenbord. Dat zit zo, eerder vandaag heb ik zo’n dertien kopjes Nespresso achterover geslagen. Dit deed ik om me in het hoofd van George Clooney te kunnen verplaatsen. Dat wilde ik graag, omdat hij afgelopen maandag vrijwillig heeft gedineerd met Wesley en Yolanthe. Dit las ik op de nieuwssite nu.nl. Dat was de vierde zin die ik met ‘dit’ of ‘dat’ begon. Dit de zesde.

Genoeg ditjes en datjes nu. Het gaat om iets anders. Proberen de vraag te beantwoorden waarom George Clooney, toch een gevierd acteur en koffiedrinker, uitgerekend gaat dineren met Wesley en Yolanthe. Omdat George Clooney een gevierd acteur en koffiedrinker is, zou hij namelijk met vrijwel elke aardbewoner kunnen dineren op een maandagavond.

Volgens het nieuwsbericht ging George Clooney juist met Wesley en Yolanthe dineren omdat hij en zijn Italiaanse vriendin Elisabetta Canalis het stel ‘tegen het lijf was gelopen’ in Milaan. Ik vind dat een slechte reden. Ik bedoel, ik loop dagelijks meer mensen tegen het lijf met wie ik niet dineer, dan mensen met wie ik wel dineer. Dat is dan wel niet in Milaan, maar ik kan me nauwelijks voorstellen dat het daar wel een traditie is om met iedereen die je tegen het lijf loopt een hapje te gaan eten.

Hoe het ook zij, Wesley, Yolanthe, George en Elisabetta belandden aan een tafeltje van de één of andere Milanese pizzeria. Wesley gewoon op een stoel, en niet op een kinderzitje, dat is flauw. Die jongen is 1,70 meter. Dat is best lang voor iemand die klein is. Bovendien, kinderzitjes worden pas ingezet bij mannen met een lengte van pak ‘em beet 1,67 meter en minder.

Behalve dat iedereen op een normale stoel zit, kan ik me weinig voorstellen bij een diner met Wesley, Yolanthe, George en Elisabetta. Waarover praten ze? En in welke taal gebeurt dat? Zuipen ze veel tijdens zo’n diner? Probeert George stiekem voetje te vrijen met Yolanthe, maar zijn het per ongeluk de voetjes van Wesley? Allemaal vragen waar ik, zelfs na het drinken van dertien kopjes Nespresso, geen antwoord op heb.

Op één vraag gaf Yolanthe gelukkig antwoord in het nieuwsbericht. Waarover ze gepraat hadden. Nou, George had gezegd dat hij onder de indruk was van de voetbalkwaliteiten van Wesley. Krankzinnig vond Yolanthe het, om dat te horen uit de mond van zo’n grote ster. Dat is het ook. Of is George naast gevierd acteur en koffiedrinker misschien ook nog een voetbalkenner?  

Het ontbreekt er nog maar aan dat George Clooney zich ook heeft uitgelaten over de kwaliteiten van Yolanthe. Hoe hij onder de indruk is van haar…tja…wat eigenlijk. Wellicht komen we daar na hun volgende dinertje achter, want volgens Yolanthe had George gezegd dat ze het ‘misschien volgende week weer zouden doen’. Alhoewel, we weten allemaal wat die zinsnede eigenlijk betekent…

Lekker met een kopje Nespresso Twitteren. Volg ons!

11 reacties op “Wesley, Yolanthe en George Clooney”