Seksuele intimidatie

Weer een gastbijdrage van Thijs Bauke de Jong uit Groningen. Het moment dat het geen gastbijdrage meer is, komt steeds dichterbij. Wederom heeft hij z’n vingers, in plaats van er de vrouwtjes mee te betasten, op allerlei letters van het toetsenbord terecht laten komen. De R bijvoorbeeld, en de O. Maar ook de V en de S…..afijn, leest u zelf maar:  

In de VS is besloten dat voormalig presidentskandidaat en oud vice-president Al Goor niet wordt aangeklaagd voor de onzedelijke betasting van een masseuse. De aanklacht van de masseuse is een typisch geval van de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.

Al Goor had zelf genoeg bewijzen dat de masseuse hem juist had betast. Hij had er zelfs een hele mooie PowerPointpresentatie van gemaakt, maar niemand nam hem serieus. Ook de masseuse werd niet serieus genomen. Justitie meldde dat er een gebrek aan ‘geloofwaardig bewijs’ was. In dit geval erg convenient voor de klimaatdeskundige.

Ruud Lubbers had er ook een handje van vrouwen onzedelijk te betasten. Silvio Berlusconi deed dit ook graag en Bill Clinton kon zijn sigaar zelfs niet in de broek houden. Zo zijn er talloze voorbeelden van machthebbers die vrouwen seksueel hebben geïntimideerd. Om erbij te horen wilde Jan Peter Balkenende ook eens een vrouw betasten, maar toen hij op haar afliep werd hij zenuwachtig en vroeg hij alleen: ‘Kom je hier vaker?’. Dolfje Hitler heeft overigens nooit een vrouw onzedelijk betast. Vond-ie niet kunnen. Dat mag ook gezegd worden.

Veel wereldleiders hebben dan misschien aanzienlijk minder Joden vermoord, ze kunnen nog een hoop leren van deze onderbelichte kant van de Führer. Eva Braun hoefde zich thuis geen zorgen te maken dat manlief in de billen van Gretta Goebbels zat te knijpen of de borsten van Steffi Speer bevoelde. Er was ooit wel een incident met Helga Himmler. Dit bleek echter om een ongelukkige botsing te gaan. Bood Hitler direct zijn excuses voor aan.

Waar Hitler direct zijn excuses aanbood, wringen andere betasters zich in allerlei bochten om het voorval maar goed te praten. Wisselend van ‘Ik ken die vrouw niet’, tot ‘Haar billen gingen juist naar mijn handen toe’, proberen de vieze mannetjes hun vieze handjes in onschuld te wassen. Dat hoeven ze helemaal niet te doen, want wereldleiders zijn vaak juridisch onschendbaar. Onaantastbaar dus.

26 reacties op “Seksuele intimidatie”