Paul van der Sloot

Af en toe ben ik geweldig trots om Nederlander te zijn. Zoals morgen bijvoorbeeld wanneer Ben Cramer goud wint in Vancouver. Er zijn ook momenten dat ik niet zo trots ben om Nederlander te zijn. Zoals gisteren toen ik de reacties las op het overlijden van de vader van Joran in de Sloot.

Een bloemlezing:

hey waarom zijn mij 1 reatie weg gedaan .joran ik hoop dat jij nog steeds zo veel pij hebt dan de moeder van natalie .dan kan je vader ook in de sloot gooien .

Joran mocht je dit lezen wat ik ook hoop dan even het volgende; LEKKER VOOR JE DAT JE PA KAPOT IS JONGEEEEE!!! HAHAHAHA GERECHTIGHEID GESCHIED….mag hopen dat je hele familie kapot gaat en jij als enige overblijft **** kankersukkel dat je bent!!!

 ppfff nu joran nog en dan is het helemaal een feest(Y)

Zo, Joran van der Sloot heeft weer een moord op zijn geweten staan…Dood door schuld

wat is dit voor bullsh*t nieuws als mijn ouwe de pijp uitgaat word tog ook niet heel nederland op de hoogte gesteld !!!!!!!! het is de vader van de grootste nerd ter wereld lkkr belangrijk kom eens met nuttig nieuws niet iets waar we nix aan hebben

vertel alleen maar wanneer joran zelf depijp uit is dan kennen we feesten en zuipen op ze graf

Gadverdamme vies volk **** hollanders zeg. Lekker kleine kindjes neuken in thailand, of lekker jullie eigen dochter neuken en misbruiken en moorden. :S misselijkmakend volk. Beter een fietsendief dan een **** viespeuken (bussum_maroc) Nathalie had ook niet zo moeten lopen hoeren. Vooral niet met nederlanders iedereen weet toch wat voor viespeuken dat zijn.

 ik zou zeggen.. pak je konjo bootje ,en dumpen die handel !! kk loser

@ bussum_maroc, donder dan op naar je eigen land man !! wat doe je dan hier als je zo over ons denkt!!!?? zwarte  aap!!!!

 Geintrigeerd geraakt? Meer reacties op: http://nieuws.nl.msn.com/foto/gallery.aspx?cp-documentid=152116530&page=1

13 reacties op “Paul van der Sloot”