Onderzoekjes

functioneel naakt op onuitstaanbaar.nl
functioneel naakt op onuitstaanbaar.nl

Wanneer vrouwen na een kunstmatige inseminatie met opgetrokken benen een kwartier op hun rug blijven liggen, hebben ze 50 procent meer kans om zwanger te worden. Zo begint dit artikel op nu.nl. Uit het vervolg blijkt dat deze resultaten vandaag zijn gepresenteerd op een toonaangevende medische website. Blijkbaar kom je met een proefje waarbij je op nogal aparte wijze aantoont dat de zwaartekracht werkt, terecht op een toonaangevende medische website.

Zelf heb ik net een proefje gedaan waarbij ik mijn anus eens naar de grond  had gericht tijdens het poepen. Het opzienbarende resultaat heb ik in een zakje gedaan en opgestuurd naar de toonaangevende medische website. Met als begeleidende tekst dat je 100 procent meer kans hebt dat je drol in de wc beland wanneer je zittend poept in plaats van er met een acrobatische handstand boven te hangen.