Bowlingtoilet

Als ik een bowlingbaanuitbater was, dan wist ik het wel: ik zou onmiddellijk een bowlingtoilet aanschaffen bij de bowlingtoiletgroothandel. Die is er, zoals wel blijkt uit het stukje tekst dat hieronder staat afgebeeld.

U ziet het, een zeer pakkende tekst, want welke bowlingbaanuitbater wil nu niet dat zijn gasten óók tijdens het urineren een sportieve spel spelen. Hoe deze spel er precies uitziet weet ik niet, maar ik stel me zo voor dat je wat kleine kegeltjes omver moet piesen in het urinoir.

Heel mooi, maar voor de échte bowlingtoiletliefhebber, zoals ik ben, gaat dat nog lang niet ver genoeg, qua bowlingbaantoiletvermaak.

Ik vind ook dat er bij ieder bowlingtoilet een bowlingtoiletmeisje moet komen te staan dat voor het spelurineren met glanzende verf twee mooie bowlingballetjes van je scrotum schildert en je penis met rode en witte verf bewerkt tot-ie eruitziet als een kekke kegel.

Pas dan is de bowlingbaantoiletervaring helemaal af.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

43 reacties op “Bowlingtoilet”