Nog geen akkoord nieuwe relatie Gordon

In de Baja Beach Club wordt al vier dagen non-stop onderhandeld over de nieuwe relatie van Gordon. Naar verluidt zit het overleg tussen het management van Gordon en Leon Wanmaker, de potentiële nieuwe vriend van de zanger, muurvast.

Volgens NOS-verslaggever Ron Fresen, die al sinds het overleg begon voor de deur van de Baja Beach Club staat, is er met name een patstelling tussen beide kampen over in hoeverre de relatie tussen Gordon en Leon Wanmaker een monogame zou moeten zijn. ‘Volgens mijn bronnen is Gordon niet op zoek naar zomaar weer een avontuurtje, terwijl de negentienjarige Wanmaker juist nog volop wil experimenteren. Er gaan geruchten dat hij pas enkele weken uit de kast is.’

Fresen kon geen concrete uitspraken doen over hoelang de onderhandelingen nog zullen duren en wat de uitkomst ervan zal zijn. ‘Er is gisteravond laat wel een schaal met kroketten naar binnen gebracht. Dat is meestal een goed teken. Of juist niet. Misschien betekent het ook wel helemaal niets. Kroketten’, aldus Fresen.

Gordon zelf verliet vanochtend het Baja Beach Club-overleg halsoverkop voor een bezoekje aan de sauna. Hij leek geïrriteerd en reageerde kort: ‘Voor mij is Leon niet heilig. Ik heb hem pas één keer ontmoet en hij had een lekker kontje. Maar ik zoek vooral een stabiele relatie. Dat is na zoveel mislukte relaties belangrijk voor dit land.’

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

87 reacties op “Nog geen akkoord nieuwe relatie Gordon”