Alex Pastoor: ‘Beheerders van flutsites executeren’

Alex Pastoor, trainer van NEC, had het na de verloren wedstrijd tegen SC Heerenveen in zijn reactie tegenover een journalist van de NOS over flutsites, en dan voel ik me toch een beetje aangesproken.

Hij had vorige week, in de voorbeschouwing op de wedstrijd tegen Heerenveen, gezegd dat hij Filip Djuricic, sterspeler van SC Heerenveen, een exceptionele voetballer vindt, maar dat daarmee nog niet is gezegd dat hij het gaat maken in de internationale top. Vervolgens hadden flutsites daar van gemaakt dat hij Djuricic geen goede voetballer vond, zei Pastoor. Als hij tegen de NOS vertelt dat hij zich in z’n vinger heeft gesneden, dan is hij tien flutsites later z’n arm kwijt, verduidelijkte de trainer in een pakkende metafoor.

En daarom wil Alex Pastoor de beheerders van die flutsites nu allemaal standrechtelijk executeren en hun lijken voor de ogen van hun moeders verbranden, zo deed hij aan het eind van het interview uit de doeken.

Nou, nou Alex, is dat niet wat overdreven?

Hier het bewuste interview, na een minuut of vier heeft-ie het over de flutsites.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar. 

2 reacties op “Alex Pastoor: ‘Beheerders van flutsites executeren’”