Pepe Dylan Rey Maaskant

Nog afgezien van het vraagstuk of je het een kind sowieso wel aan kunt doen het de naam Pepe Dylan Rey te geven, speelt er bij de kersverse vader Robert Maaskant – de vrouw van de FC Groningen-trainer beviel afgelopen vrijdagavond – nog wat anders: hij is voetbaltrainer en Pepe is, naast zijn zoontje, voetballer van Real Madrid.

Pepe is niet zomaar een voetballer. Pepe schopt, Pepe zuigt en Pepe breekt benen. Pepe is, kortom, een lul. Daar is iedereen het eigenlijk wel over eens. Geen enkel Nederlands jochie van tien heeft een poster van Pepe boven zijn bed hangen. Sterker nog, het zou mij helemaal niet verbazen als er in heel Nederland geen poster van Pepe te krijgen is. Zijn ze er toch, dan worden ze waarschijnlijk door Raymond van Barneveld of een andere dronken darter gebruikt. Drie keer in de neusgaten en iemand roept onehundredandeighty.

Als een voetbaltrainer van een club uit de eredivisie zijn zoontje dan toch Pepe noemt, is dat zoiets als een docent aan het conservatorium die zijn spruit Gordon doopt. Het is eigenlijk een godswonder dat FC Groningen afgelopen zondag tegen tien Feyenoorders nog een puntje haalde.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar. 

4 reacties op “Pepe Dylan Rey Maaskant”