Plannen van de PVV die het net niet gehaald hebben

Afgelopen dinsdag maakten Geert Wilders en zijn PVV het verkiezingsprogramma voor de verkiezingen van 12 september bekend. De PVV kwam op de proppen met goede plannen voor koffiehuisinspecties en criminelen die in vrolijke roze pakjes langs de weg gaan werken. Maar in zo’n brainstormproces bedenk je natuurlijk ook wel een paar mindere plannetjes, die het verkiezingsprogramma net niet haalden. Onderzoeksjournalist Jaap Stobbe van het zeer invloedrijke weblog onuitstaanbaar.nl wist er de hand te leggen.

17 kilometer lang koekhapkoord in Rotterdam

Om de oud-Hollandsche traditie koekhappen weer helemaal nieuw leven in te blazen, wil de PVV een17 kilometerlang koekhapkoord spannen in Rotterdam. Het koord zal onder andere langs de Kuip en over de Erasmusbrug lopen.

Koffiemolens in plaats van windmolens

Op alle plaatsen waar nu van die ellendige, subsidieslurpende windmolens staan, zullen koffiemolens geplaatst worden. Uiteraard niet van die vieze Turkse drab, maar echte Hollandse koffie.

Tunnel onder Europa 

We willen zo weinig mogelijk met Europa te maken hebben. Daarom hebben we het voornemen een tunnel onder het continent door te graven. De tunnel zal vlak achter de Bosporus uitkomen in het ons zo geliefde Turkije. Uhh nee, Iran dan. Uhh, Pakistan. Nee. Uhh…, Australië. Ja, Australië. Een tunnel onder Europa door naar Australië!

Hutspotkroketten

Om die vieze kebab en shoarma voor eens en altijd uit te bannen, zal er tijdens de lunches op middelbare scholen verplicht een hutspotkroket worden opgediend. Kok Pierre Wind zal ervoor zorgen dat het een heerlijke Hollandsche kroket wordt met een uitgebalanceerde hoeveelheid uitjes, peen en aardappelen.

Nieuw alfabet

De letters u,c, m, q en g zullen na deze zin geen deel meer uitmaken van het Nederlandse alfabet; wij beschouwen deze letters als zwaar geïslamiseerd. Teneinde alle boeken aan te passen, willen we een soort gum voorwerp ontwikkelen welke de letters kan wissen.

Volg ons Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

8 reacties op “Plannen van de PVV die het net niet gehaald hebben”