Onnozele brieven aan bedrijven – Autodrop

Het mooie aan kapitalisme is dat de klant koning is en dus op iedere vraag een antwoord krijgt van een bedrijf. Of dit echt zo is, testen wij op dit zeer invloedrijke weblog door onnozele brieven aan bedrijven te sturen. Deze keer naar het dropje dat naar eigen zeggen verboden moet worden: Autodrop

Beste mensen bij Autodrop,

U moest eens weten welk een genot het is voor zowel een snoep- als autoliefhebber dat uw bedrijf bestaat. Ik snoep al mijn hele leven met veel plezier, maar sinds u snoepgoed maakt in de vorm van kleine autootjes is het snoepen welhaast een orgastisch genoegen geworden.

Ik was het dan ook totaal niet eens met uw slogan dat de drop verboden zou moeten worden (het lijkt me ook in strijd met enkele bepalingen die zijn opgenomen in de Nederlandse Grondwet, maar dat terzijde). Inmiddels gebruikt u de term ‘absurd lekker’ om uw snoepgoed te slijten. Dat lijkt me inderdaad een term die de lading veel beter dekt.

Ha, ik besef nu dat ik ‘lading’ schrijf, terwijl u ook snoepvrachtwagens (meer specifiek: de tweekleurige colatrucks en de zachte toffeetruck) maakt. Dat is grappig en toevallig. Alhoewel, toevallig… bijna iedere soort van vervoer op vier wielen wordt wel door u gedekt (ook de dubbeldekker, haha). Cadillacs, kevers, limousines, en zelfs raketauto’s. Je kunt het zo gek niet bedenken of u stopt het in een zakje of doosje.

Daarom heb ik een verzoek aan u: zou u het in overweging willen nemen een Autodropje in de vorm van een Saab in het assortiment op te nemen? De Saab is namelijk al sinds jaar en dag mijn lievelingsauto. Het lijkt me schitterend die nog eens in mijn mond te kunnen steken. Wellicht kunt u ze Supersaabs noemen, en dat ze dan smaken naar komkommer, want ik houd ook enorm van komkommer. Komkommersnoepjes bestaan nog niet volgens mij, dus het zou best eens een gat in de markt kunnen zijn.

Ik hoop snel iets van u te horen.

Vriendelijke groeten,

Zwoebe Zwoebstra

De reactie van Autodrop (klik voor groter):

Volg ons Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.