Boer Zoekt Vrouw – The Kick Off

Gisteren reed Yvon weer het ganse land door in haar blauwe Volkswagenbusje. De boeren die vanaf september ongemakkelijk gaan zwijgen boven een ondefinieerbare prak werden alvast aan ons voorgesteld, zodat er brieven geschreven konden worden door geïnteresseerde dames  (en heren voor Henrieke en homoboer Willem). Hieronder enigszins gekleurde informatie over de meest markante boeren.

Boer Aad.

Bij de eerste boer die Yvon aan ons voorstelde, was het meteen raak. Ik zat nog niet eens op de bank, maar de tv stond al wel aan. Ik stond in de keuken een theezakje in een mok te houden. Vanuit de keuken dacht ik clown Bassie te horen, maar dat was dus boer Aad. Terwijl de thee steeds sterker werd, hoorde ik een man met een geinig clownstemmetje praten over bloemen. Aad, toevalligerwijs ook de voornaam van de broer van clown Bassie, is een bloemenkweekboer. Over Aad staat meer informatie op de site van Boer Zoekt Vrouw. Boer Aad is op zoek naar een monogame vrouw en houdt van rustige doevakanties.

Boer Arthur

Van Boer Aad ging Yvon gelijk door naar boer Arthur. Een boer die mij onmiddellijk fascineerde. Boer Arthur is komkommerboer en beschikt over maar liefst zes kinnen. Arthur zei tegen Yvon dat hij wel tien komkommers per dag at. Of zijn zes kinnen verband houden met zijn komkommerconsumptie lijkt twijfelachtig. Van komkommers krijg je geen onderkin. Laat staan vijf. Misschien eet boer Arthur net als boer Doede (Doede? Ja, Doede. Zie verderop) een tractorbandgrote schaal lasagne per dag.

Boer Hans

Tja, boer Hans. Als ik vrouw was en insomnia had, zou ik een brief naar hem schrijven. Een hele lange. Boer Hans zou die dan bij onze eerste ontmoeting voor moeten lezen. Na drie zinnen zou ik in slaap vallen. Dat doet de stem van Hans met je. Hans weet dat zelf ook en is daarom op zoek naar een vrouw met pit. Ik hoop het voor ‘em, want hij lult zichzelf nog eens in coma zonder een vrouw met pit. Hans vindt het vervelend om plastic op een graskuil te doen, zo staat te lezen op z’n internetprofiel.

Boer Doede

Boer Doede is markant vanwege zijn naam. Doede. Doede. Doe da. De doe doe doe, de da da da. De doe doe doe, de da da da. De doe doe doe, de da da da. De doe doe doe, de da da da. Ja inderdaad, Doede is een Fries liedje van The Police. Tijdens het bezoek van Yvon toonde hij zich een man van geen woorden maar Doede. Verder nog een shot van zijn stal waarbij we een eend zagen rondwaggelen tussen de koeien. Dat was ook best gek. Doede.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Één reactie op “Boer Zoekt Vrouw – The Kick Off”