Het nieuws dat u de afgelopen week net even niet meekreeg…

Ondanks dat de massamedia er met liveblogs en urenlange journaaluitzendingen alles aan doen u op de hoogte te houden van het wereldnieuws, krijgt u soms in alle hectiek van het dagelijks leven iets net even niet mee. Gelukkig beschikt ook dit zeer invloedrijke weblog over een kundige nieuwsredactie, zodat u in het weekend rustig terug kunt lezen welke nieuwsberichten u miste. In verrassend veel gevallen speelt Arie Ribbens overigens een hoofd- of bijrol in die berichten..  

Robert M. beroept zich op Zwijndrecht

Na het mislukte wrakingsverzoek van de gebroeders Anker opnieuw een verrassende wending in de Amsterdamse zedenzaak: verdachte Robert M. beroept zich op Zwijndrecht. Dat heeft hij donderdag ten overstaan van de rechters verklaard. De rechters probeerden hem nog te overreden om zich ook op andere plaatsen in Zuid-Holland te beroepen, maar dat mocht niet baten. ‘Zwijndrecht’, meer zei Robert M niet. De rechters wisten zich geen raad met de situatie en hebben daarom advies bij Arie Ribbens ingewonnen. ‘Bij Hoevelaken linksaf, en dan ben je er zo’, luidde het deskundige advies van de hitzanger.

Ronald de Boer stapt op als broer van Frank de Boer

Fred Rutten werd ontslagen bij PSV, maar ook in het Amsterdamse was het weer eens onrustig. Ronald de Boer is de afgelopen week opgestapt als broer van Frank de Boer. ‘Ja, nou eh… Frank.. eh.. heeft gewoon gefaald als eh.. broer’, verklaarde Ronald. Volgens betrouwbare bronnen is de reden voor het besluit van Ronald dat Frank diens verjaardag vergeten is. Frank de Boer heeft op het besluit van zijn ex-broer gereageerd met een veelzeggende frons.

Arie Ribbens mengt zich in strijd om Olympisch turnticket

Nog meer sportnieuws dat u niet meekreeg. Nadat Jeffrey Wammes vorige week de rechtszaak won over de procedure omtrent de toewijzing van het Olympisch turnticket, mengt ook Arie Ribbens zich in de strijd om het felbegeerde startbewijs. Hitzanger Ribbens over zijn mogelijke reis naar Londen: ‘Bij Hoevelaken linksaf, en dan ben je er zo.’ De turnbond heeft ondertussen schoon genoeg van al het gedoe en wil nu Barbapapa naar Londen sturen. ‘Hij hoeft alleen nog maar vormbehoud te tonen en dan is de zaak beklonken’, aldus een zegsman van de turnbond.

Vrije Raamsdonkveerse Leger boekt terreinwinst

In de opstand tegen het regime van burgemeester Matthieu Meijer van Geertruidenberg, waar Raamsdonkveer onder valt, boeken de rebellen terreinwinst. Het Vrije Raamsdonkveerse Leger nam gisteren het grasveldje bij de watertoren in. Tijdens het innemen van het grasveldje stootten zowel Ronnie van Bemmel als Sjon Gerritsen hun teen. Verder vielen er geen gewonden. Omdat de opstand zo succesvol verloopt denken de rebellen er nu ook over om het nabijgelegen dorp Hank in te nemen. Het enige probleem is dat ze geen idee hebben hoe ze daar moeten komen. Hitzanger Arie Ribbens biedt uitkomst: ‘Bij Hoevelaken linksaf, en dan ben je er zo,’ adviseerde hij.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.